Zabava

Gradsko Klizalište Panonika Tuzla

Gradsko Klizalište Panonika Tuzla, kompleks Panonskih jezera Tuzla Radno vrijeme svaki dan 10h. – 22 h.

Opširnije

SPORT I REKREACIJA

Početak rada Gradskog Klizališta Panonika Tuzla

SVE JE SPREMNO ! Početak rada Gradskog Klizališta Panonika Tuzla je u četvrtak 25.11.2021.g.u 10h. a Svečano otvaranje je isti dan u 17 h....

Opširnije

NOVOSTI / INFORMACIJE

PRODAJA SEZONSKIH ULAZNICA PO AKCIJSKIM CIJENAMA

Shodno Planu rada za 2022. godinu, JKP Pannonica doo Tuzla u ponedeljak 17. januara 2022. godine kreće sa  prodajom sezonskih ulaznica po akcijskim cijenama...

Opširnije

Restoran

Na trećem Panonskom jezeru nalazi se Restoran ”Panonski Lovac” koji nudi bogatu gastro ponudu, prelijepi enterijer, dvije ljetne bašte, parking i povoljne cijene. U restoranu se organizuju proslave svih vrsta.

Gastronomija

Ukoliko želite da popričate sa prijateljima, da se odmorite u ugodnom ambijentu i osvježite uz sladoled, kafu ili neke druge napitke, želite da pojedete nešto ukusno i brzo, na raspolaganju su vam beach i snek barovi i grilovi na 12 lokacija u krugu kompleksa.

Kako do nas...

Kompleks slanih Panonskih jezera se nalazi u samom središtu grada Tuzla i lako je dostupno iz svih pravaca. Tuzla je sjedište Tuzlanskog kantona i ekonomski je, univerzitetski, kulturni, obrazovni, zdravstveni i turistički centar sjeveroistočnog dijela BiH.

Pristupačne cijene

Kompleks slanih Panonskih jezera je uvjerljivo najjeftinija turistička destinacija u BiH u odnosu na dostignute standarde boravka gostiju, kvalitet, karakteristike i ljekovitost vode i ostalih usluga na kompleksu.

 

 

Panonika oaza slanog okusa

Panonika kao jedinstvena turistička atrakcija u jugoistočnoj Evropi uključena u svjetsku asocijaciju vodenih parkova, mjesto zdravlja, kulture i sporta sa sloganom – ”Osvježite vaša čula i zdravlje u gradu slanih laguna” !!!

 

 

 

 

 

 

unwto-panonika