Zabava

Kafica u februaru na Panonici

Kafica u februaru na Panonici sa +17 stepeni celz. Idealano za šetnju pješačkom gradskom zonom Slane banje i Panonike…sutra još toplije #panonikatuzlabih #februarnapanonici

Opširnije

SPORT I REKREACIJA

U nedjelju 31. januara završava sezona klizanja 2020/2021

U nedjelju 31. januara 2021. godine, nakon 65 dana neprekidnog rada, završava se rad gradskog Klizališta ”Panonika” u kompleksu slanih jezera Panonika, koje je...

Opširnije

NOVOSTI / INFORMACIJE

Tuzla svrstana visoko na listi 21 preporučenih evropskih turističkih destinacija u 2021.godini

Za 2021.godinu urednički tim blog.inyourpocket.com svrstao Grad Tuzla je svrstao među 21 preporučenu evropsku turističku destinaciju izvan glavnih turističkih ruta. Njihov urednik John Bills...

Opširnije

Restoran

Na trećem Panonskom jezeru nalazi se Restoran ”Panonski Lovac” koji nudi bogatu gastro ponudu, prelijepi enterijer, dvije ljetne bašte, parking i povoljne cijene. U restoranu se organizuju proslave svih vrsta.

Gastronomija

Ukoliko želite da popričate sa prijateljima, da se odmorite u ugodnom ambijentu i osvježite uz sladoled, kafu ili neke druge napitke, želite da pojedete nešto ukusno i brzo, na raspolaganju su vam beach i snek barovi i grilovi na 12 lokacija u krugu kompleksa.

Kako do nas...

Kompleks slanih Panonskih jezera se nalazi u samom središtu grada Tuzla i lako je dostupno iz svih pravaca. Tuzla je sjedište Tuzlanskog kantona i ekonomski je, univerzitetski, kulturni, obrazovni, zdravstveni i turistički centar sjeveroistočnog dijela BiH.

Pristupačne cijene

Kompleks slanih Panonskih jezera je uvjerljivo najjeftinija turistička destinacija u BiH u odnosu na dostignute standarde boravka gostiju, kvalitet, karakteristike i ljekovitost vode i ostalih usluga na kompleksu.

 

 

Panonika oaza slanog okusa

Panonika kao jedinstvena turistička atrakcija u jugoistočnoj Evropi uključena u svjetsku asocijaciju vodenih parkova, mjesto zdravlja, kulture i sporta sa sloganom – ”Osvježite vaša čula i zdravlje u gradu slanih laguna” !!!

 

 

 

 

 

 

 

unwto-panonika