Akcija sezonskih ulaznica do kraja marta

Poštovani građani, korisnici usluga kompleksa slanih jezera PANONIKA u Tuzli.

Prodaje sezonskih ulaznica po akcijskim cijenama za kompleks slanih jezera Panonika u Tuzli nastavlja se i u toku mjeseca marta.

Sezonske ulaznice se mogu kupiti u upravnoj zgradi Panonike u kompleksu jezera svakim radnim danom u periodu 11:00-17:00 sati i subotom od 12:00-15:00 sati.

 

Obzirom da nam je cilj da što veći broj građana Tuzle koji posjećuju Panonska jezera tokom ljetnog perioda nabavi sezonsku ulaznicu po vrlo povoljnim cijenama, prodaja sezonskih ulaznica po akcijskim cijenama traje do subote 30.03.2019.godine, po slijedećem modelu:

VRSTA ULAZNICE

CIJENA

SA IZRADOM NOVE ULAZNICE

CIJENA

SA PRODUŽENJEM STARE ULAZNICE

SEZONSKA REDOVNA/ODRASLI 64 KM 62 KM

SEZONSKA POVLAŠTENA

(penzioneri / RVI / civilni invalidi (60%+) / porodice šehida i poginulih boraca, uz dokaz)

 34 KM 32 KM

SEZONSKA DJEČIJA

(djeca od 2 do 7 godina, uz dokaz)

 29 KM  27 KM

SEZONSKA STUDENTSKA/ĐAČKA

(preko 7 do 26 godina, uz dokaz)

 54 KM  52 KM
  • Djeca do 2 godine starosti imaju besplatan ulaz.

Sezonske ulaznice vrijede i u slučaju ranijeg početka ili kasnijeg završetka sezone koja službeno traje od 1.6.2019. – 31.8.2019.godine.

U protekla dva mjeseca trajanja prodaje po izuzetno povoljnim cijenama, preko 4.000 građana Tuzle i okolnih mjesta su kupili svoje sezonske ulaznice koje će im omogućiti znatne uštede i mogućnost neograničenog broja dnevnih ulaza na kompleks slanih jezera bez čekanja u redovima.

Prilikom kupovine ulaznice, potrebno je donijeti sljedeće dokumente: penzioneri- ličnu kartu i zadnji ček od penzije, a drugi korisnici povlaštenih kategorija ličnu kartu i potvrdu pripadajućeg udruženja, dok studenti trebaju predočiti svoj index, odnosno đaci-đačku knjižicu ili pasoš.

Pozivamo građane Tuzle i okolnih mjesta koji namjeravaju posjećivati Panoniku predstojećeg ljeta, da tokom marta mjeseca kupe svoje sezonske ulaznice još uvijek po izuzetno povoljnim uslovima u odnosu na cijene tokom sezone te izbjegnu dodatne troškove kupovinom dnevnih ulaznica tokom ljeta, za koje se nadamo da će biti dugo i toplo.

JKP Pannonica doo Tuzla