Drugi dan manifestacije ˝Bingo family day˝ 23.6.'13.g.

Jučer 22.6.'13.g. je na kompleksu Panonskih jezera započeo “Bingo family day” u okviru kojeg su posjetioci imali priliku da do kraja dana, ali i danas, uživaju u bogatom zabavno-kulturnom programu koji su za njih pripremili organizatori.

Omiljeno okupljalište Tuzlaka i stanovnika Tuzlanskog kantona tokom trajanja Otvaranja turističke sezone i Bingo Family day-a postalo je jedan veliki zabavni park sa sadržajima posebno osmišljenim za sve članove porodice, počevši od najmlađih pa sve do onih najstarijih.

Svi posjetioci i danas mogu uživati u prelijepom ambijentu, degustacijama, dobroj muzici, radionicama, te učestvovati u raznim takmičenjima i nagradnim igrama. Svi će imati priliku da osvoje vrijedne nagrade koje su za njih pripremili partneri projekta.

U sklopu Bingo Family day-a sa svojim novitetima iz prodajnih salona predstavile su auto kuće iz naše okoline.

Za sve zaljubljenike u četverotočkaše, ali i potencijalne kupce, obezbjedili su mnoštvo informacija vezanih za novitete i pogodnosti iz njihovih salona.

Za one koji ipak više vole odmor i uživanje na plaži pruža im se prilika za predah uz roštilj, pivo ili neko drugo osvježenje.

“Tačka na i” ovog događaja je odabir jednog sretnog posjetioca koji će ovaj događaj vječno pamtiti, jer mu Bingo Family day i Travel House dodjeljuju nagradno ljetovanje u Turskoj.

Želja organizatora ovog projekta Freestyle-a, Binga doo i JP Panonica je da se skrene pažnja na činjenicu da nas vrijeme u koje živimo međusobno udaljava do te mjere da čak i članovi najuže porodice vrlo malo vremena provode zajedno, čime se zanemaruje porodica kao institucija.

 

* sa zahvalnošću preuzeto sa www.tuzlarije.net

Panonika.ba