humanitarni turnir u odbojci na pijesku 4.8.'13.g.

Ženski odbojkaški klub “Sloboda” i JKP “Pannonica” Tuzla organizuju Turnir u odbojci na pijesku, 4. avgusta 2013. godine sa početkom u 10:00 sati.

Turnir u odbojci na pijesku je humanitarnog karaktera te će sav novac prikupljen od kotizacije ekipa i prihod od prodaje Godišnjih karata za Premijer odbojkašku ligu biti usmjeren na obnovu pidžama za djecu na pedijatriji UKC-a Tuzla.

Prijaviti se i sudjelovati mogu svi zainteresovani do petka, 2. avgusta 2013. godine na mail: almir.zilic@hotmail.com ili na broj telefona: +387 61 731 149.

Ekipu treba da sačinjavaju tri člana (dvije djevojke i jedan muškarac ili jedna djevojka i dva muškarca).

Kotizacija po ekipi iznosi 10KM, dok je ulaz za učesnice i učesnike Turnira na kompleks Panonskih jezera besplatan.

Za posjetioce koji ne učestvuju na Turniru a žele da učestvuju u humanitarnoj akciji, svoj doprinos mogu dati na način da kupe Godišnju kartu po cijeni od 2KM za Premijer odbojkašku ligu koja počinje u mjesecu septembru, te uživaju u devet utakmica naših odbojkašica koje će igrati na domaćem terenu.

Sam Turnir će biti zanimljiv jer će ga otvoriti VIP gosti, poznate sportistkinje i sportisti iz Tuzle koji će odigrati revijalni meč.

Podršku ovom projektu pružila je i kompanija AVON, koja će prigodnim poklonima nagraditi najbolje i najatraktivnije učesnice i učesnike Turnira.

Ponesite osmijeh, pozitivnu energiju i dođite da uživamo u humanosti!

Panonika.ba