Ice Battle 2014 – kvalifikacije 15.1.'14.

U organizaciji JKP ”Pannonica”-Tuzla i BH Telecom-a treću godinu za redom održavaju se egzibiciona i zabavna takmičenja na tuzlanskoj ledenoj plohi. U 2012. godini to je bio ”Ice Fun Challenge”, a 2013. i ove 2014. godine održava se pod nazivom ”Pannonica Ice Battle”. ”Pannonica Ice Battle 2014” se održava na Klizalištu Panonika koje se nalazi u centru Tuzle na prelijepom Trgu Slobode. Takmičenja su namijenjena klincima koji dobro kližu, žele to da pokažu i da se pri tome dobro zabave. Cilj je da se tokom zimskog perioda na Klizalištu Panonika okupiti što veći broj djece i omladine gdje će korisno i zabavno provesti zimski školski raspust, zatim popularizacija klizačkog sporta i samog Klizališta, te zimskih turističkih potencijala Tuzle. Takmičenja se održavaju za pojedince-singlove i za parove, u žensko-muškoj konkurenciji. Kroz veselu i urnebesnu avanturu vode Vas voditelji programa Rusmir i Samir koji su za ovaj put pripremili mnoštvo novih igara i zanimljivih sadržaja.
Prvi kvalifikacioni krug je održan u srijedu 15.01.'14. sa početkom u 18:30 sati, a veliko finale se održava u četvrtak 16.1.'14. godine sa početkom u 19:00 sati.

U Finale PANONIKA ICE BATTLE 2014 su se plasirali:
SINGL NASTUPI:
ELDIN PIRIĆ
DINA BAJRAKTAREVIĆ
ELVIR KALAJLIĆ
ELDIN TUBIĆ
SELMAN SELIMOVIĆ
AMER KADRIĆ

NASTUPI U PAROVIMA:
ADNA I ENIZ
SENAD I AJLA
DARIO I DŽENITA


Čestiatmo svima na plasmanu u finale vidimo se sutra na klizalištu u 18:30…SRETNO
Klizači koji najbolje savladaju postavljene zadatke postat će ”ICE BATTLE” Šampion za 2014. godinu i osvojiti vrijedne nagrade !!!

Panonika.ba