Intervencijom spasioca spašen dječak

Poštovani gosti, hvala vam na današnjoj posjeti.

Oko 16:30 sati, brzom intervencijom spasioca Asmira Nuhanovića na trećem jezeru Panonike, od utapanja je spašen dječak M.Š. (12g,) iz Tešnja, koji se nakon spašavanja osjećao dobro pa nije bilo potrebe za intervencijom Hitne pomoći.
Čestitke momcima i djevojkama spasilačko-redarske službe Ski Jet na brzoj i uspješnoj intervenciji.

Tokom cijelog dana, Panoniku su posjetila 3.022 gosta, a zbog velike fluktuacije posjetilaca, u svakom trenutku (u realnom vremenu) je boravilo maksimalno 1.852 gosta na površini kompleksa od 75.000 m² sa više nego dovoljno prostora za siguran boravak i obezbijeđenje sigurnosnog razmaka.
Velika većina gostiju na kompleksu slanih jezera Panonika pridržava se preventivnih mjera protiv širenja korona virusa. U tom smislu želimo da se zahvalimo gostima na saradnji sa našim uposlenicima, posebno sa momcima i djevojkama u plavom, našim spasiocima-redarima koji su sa vama na plažama Panonike, jer je pridržavanje preventivnih mjera jedini način da se zaštitimo.
Naša želja je da se dolaskom na Panoniku ugodno i sigurno osjećate, dobro odmorite, riješite stresova u slanoj ljekovitoj toploj vodi, da se nasmijete i budete raspoloženi uz održavanje sigurnosne razdaljine prema ostalim gostima.

JOŠ JEDNOM VELIKO HVALA, ŽELIMO DA DOLASKOM NA PANONIKU OSVJEŽITE SVOJE ZDRAVLJE!


Nedelja 16.8.2020.g.
JKP Pannonica doo


#panonikatuzla

#oazaslanogokusa

#slanislapovi

#ljetujteutuzli

#odmoriubih

Panonika.ba