Intervencijom spasioca spasilačke službe Ski-Jet spašena žena

Poštovani gosti, hvala vam na današnjoj posjeti.

Oko 10:30 sati, brzom intervencijom spasioca Rizaha Jaganjca na prvom jezeru Panonike, od utapanja je spašena gospođa S.F. (60 g,) iz Kalesije, koju je nakon uspješnog i veoma brzog spašavanja odmah pregledala ekipa Hitne pomoći Doma zdravlja Tuzla stalno stacionirana na Panonici. Osim velikog šoka, nije bilo drugih posljedica zahvaljujući brzoj intervenciji spacioca.
Čestitke momcima i djevojkama spasilačko-redarske službe Ski Jet na četvrtoj brzoj i uspješnoj intervenciji i spašavanju četvrtog života ove sezone.

Tokom cijelog dana, Panoniku su posjetila 977 gosta na površini kompleksa od 75.000 m2. sa više nego dovoljno prostora za siguran boravak i obezbijeđenje sigurnosnog razmaka.

I ova današnja uspješna intervencija spašavanja iz vode pokazuje naša nastojanja da se dolaskom na Panoniku sigurno i ugodno osjećate, želimo da se dobro odmorite, riješite stresova u slanoj ljekovitoj toploj vodi, da se nasmijete i budete raspoloženi uz održavanje sigurnosne razdaljine prema ostalim gostima i primjenu svih ostalih preventivnih mjera sa kojima moramo naučiti živjeti u borbi protiv širenja virusa Covid 19.

Ponedeljak 24.8.2020.g.
JKP Pannonica doo

#panonikatuzla

#oazaslanogokusa

#slanislapovi

#ljetujteutuzli

#odmoriubih

#skijettuzla

Panonika.ba