ODRŽAN ZUMBA PARTY NA PANONICI

U subotu 13.6.2015. godine na komplesku slanih jezera Pannonica u organizaciji Centra za sport Univerziteta u Tuzli i Zumba with Jasmina u okviru 20 Ljetnog univerziteta održan je Zumba Party.

Taj dan Tuzla je ugostila licencirane zumba instruktore iz Zenice, Brčkog, Sarajeva, Modriče, Doboja, Srebrenika i Tuzle koji su u prelijepom ambijentu Panonike i različite žanrove muzike na sebi svojstven naćin nepunih dva sata animirali i zabavljali sve ljubitelje ovog aerobik programa.

Zumba fitness predstavlja plesni fitness temeljen na tazličitim latino ritmovima a za fantastične zvuke salse, merengea, cumbiea, reggaetona, sambe i ostalih vrućih ritmova pobrinuo se DJ Dilan. Red -bull je svim učesnicima dao krila, što je defintivno pomoglo da izdrže do kraja partya.

Zumba party nije prvi ovakav događaj koji je na jednom mjestu okupio sve ljubitelje različitih vidova Južno Američke kulture i zabave. Veliki broj posjetitelja i pozitivni komentari svakako su nagovještaj da će se ovakva događanja nastaviti ponavljati.

Panonika.ba