Pannonica & Bingo Summer day, subota 22.06.2019.

Poštovani gosti i ljubitelji Panonike, izuzetna nam je čast da vas pozovemo da svojim učešćem obogatite, a zajedno sa nama i našim partnerima proslavimo početak Ljetne turističke sezone grada Tuzla i početak ljeta 2019. godine.

Dana 22.06.2019. godine (subota), sa početkom od 11:00 sati na kompleksu slanih Panonskih jezera u Tuzli bit će upriličena cjelodnevna zabava za sve posjetitelje. Na sva tri jezera posjetitelji će moći da uživaju u sajamskom-zabavnom-rekrativnom i muzičkom programu koji se nastavlja navečer od 20 sati sa koncertom velike pop-rock zvijezde 80. i 90. godina – Zije VALENTINA.

Partner cjelodnevne zabave je kompanija BINGO Tuzla sa svojim poslovnim partnerima koji će posjetiteljima predstaviti svoje proizvode uz slobodnu degustaciju i nagradne igre.

Večernji koncert pop-rock grupe VALENTINO će se održati u koncertnom prostoru ljetne bašte VRTIĆ na prvom jezeru Panonike.

Cijena ulaza: standardne cijene dnevnih ulaznica na Panoniku, 3KM/4KM/5KM, poslijepodnevna ulaznica 3 KM/2 KM, a ulaz na večernji koncert grupe Valentino je SLOBODAN !

Pratite nas na:
Facebook/Panonika Tuzla BiH
Twitter | https://twitter.com/Panonska_Jezera
web | www.panonika.ba

Panonika.ba