Panonska jezera & Family Day, subota 12.9.2020. god.

Family Day na Panonici !
Poštovani gosti, hvala vam na današnjoj posjeti koja je bila iznad naših očekivanja pogotovo jer smo i danas imale veliki broj gostiju koji nisu iz našeg grada. Najdraži su nam bili najmlađi gosti koji su sa svojim roditeljima imali odličnu dvosatnu zabavu pod nazivom “Family Day” na prostoru ljetne bašte “Vrtić” na prvom jezeru Panonike. U sklopu manifestacije Ljeto u Tuzli, “Family Day” su izvrsno organizovala udruženja “Let's do it Tuzla” i “Eko život” Tuzla sa takmičarskim i zabavnim dijelom, i sa pregrštom interesantnih nagrada za najbolje.

Nadamo se da ste se i danas dobro odmorili i zabavili jer je sav naš rad usmjeren na želju da se dolaskom na Panoniku sigurno i ugodno osjećate, riješite stresova u slanoj ljekovitoj vodi današnje temperature od ugodnih 27 stepeni celzijusa (14 h.) , da se nasmijete i budete raspoloženi uz održavanje sigurnosne razdaljine prema ostalim gostima i primjenu svih ostalih preventivnih mjera protiv širenja virusa Covid19.
Cijene najma ležaljki i suncobrana su snižene i iznose: ležaljka 2 KM/dan, suncobran 1 KM/dan, komplet (2x ležaljka, suncobran, stolčić) 5 KM. Cijene dnevnih ulaznica iznose 3 KM odrasli, 2 KM penzioneri i djeca starosti 2g-7g (djeca do 2g. starosti imaju besplatan ulaz). Radno vrijeme kompleksa je svaki dan od 08-19 h.

Dobro došli na plažu usred posebnog Grada !

Panonika Tuzla BiH
Subota 12.9.2020.g.

#panonikatuzla

#oazaslanogokusa

#slanislapovi

#ljetujteutuzli

#odmoriubih

Panonika.ba