poziv za Školu Osnova Klizanja 2013-završene prijave!

PRIJAVE ZA ŠKOLU KLIZANJA SU ZAVRŠENE, SVE GRUPE SU POPUNJENE!

JKP ”Pannonica” doo-Tuzla i Općina Tuzla organizuju BESPLATNU ŠKOLU OSNOVA KLIZANJA na Klizalištu Panonika koje se nalazi u centru grada na Trgu Slobode.

Škola klizanja će se održavati tokom zimskog školskog raspusta, u jutarnjim terminima od 10:00 do 11:30 sati, u 2 grupe, a počinje od ponedjeljka 07. januara 2013. godine. Škola Osnova Klizanja namijenjena je samo za one koji nikako ne znaju klizati, djecu uzrasta od 6. godina do 12. godina. Klizaljke i stručni nadzor instruktora klizanja su uključeni. Obuka za svakog kandidata traje 4 časa/dana.

Škola klizanja je organizovana po strogim sigurnosnim i metodološkim principima i pod stručnim je vodstvom instruktora klizanja, profesora sporta. Radi sigurnog klizanja veoma je važno da se svi klizači pridržavaju propisanog i na klizalištu vidno istaknutog kučnog reda! U slućaju kišnih ili sniježnih padavina škola klizanja se neće održavati!

Prijave se primaju do petka 4. januara 2013. godine, do 15:30 sati, a grupe se formiraju prema prijavama kandidata.

Za prijave javiti se na telefon 035/246-711, e-mail: kontakt@panonika.ba ili lićno u Upravi JKP ”Pannonica” doo-Tuzla na Panonskom jezeru radnim danima od 9:00–15:00 sati. Sve dodatne informacije mogu se naći na web stranici www.panonika.ba, facebook profilu ”Panonska Jezera” i facebook profilu ”Klizalište Panonika”.

KLIZANJE SE BRZO UČI!

Panonika.ba