poziv za Školu Osnova Klizanja 2014-završene prijave!

PRIJAVE ZA ŠKOLU KLIZANJA SU ZAVRŠENE, SVE GRUPE SU POPUNJENE !!!

JKP ”Pannonica” doo-Tuzla, Općina Tuzla i BH Telecom organizuju BESPLATNU ŠKOLU OSNOVA KLIZANJA na klizalištu Panonika koje se nalazi u centru grada na Trgu Slobode.

Škola klizanja će se održavati tokom zimskog školskog raspusta, u jutarnjim terminima od 10:00 do 11:30 sati, u 2 grupe, a počinje od ponedjeljka 6. januara 2014. godine. Škola Osnova Klizanja namijenjena je samo za one koji nikako ne znaju klizati, djecu uzrasta od 6. godina do 12. godina. Klizaljke i stručni nadzor instruktora klizanja su uključeni. Obuka za svakog kandidata traje 4 časa/dana.

Škola klizanja je organizovana po strogim sigurnosnim i metodološkim principima i pod stručnim je vodstvom instruktora klizanja, profesora sporta. Radi sigurnog klizanja veoma je važno da se svi klizači pridržavaju propisanog i na klizalištu vidno istaknutog kučnog reda! U slućaju kišnih ili sniježnih padavina škola klizanja se neće održavati!

Prijave se primaju do 5. januara 2014. godine, a grupe se formiraju prema prijavama kandidata.

Za prijave javiti se radnim danima od 9:00–15:00 sati na telefon 035/246-711, e-mail: kontakt@panonika.ba ili lićno u Upravi JKP ”Pannonica” doo-Tuzla na Panonskom jezeru. Sve dodatne informacije mogu se naći na web stranici www.panonika.ba, facebook profilu ”Panonska Jezera” i facebook profilu ”Klizalište Panonika”.

KLIZANJE SE BRZO UČI!

Panonika.ba