Poziv za Školu Osnova Klizanja 2016 – PRIJAVE ZAVRŠENE!

JKP ”Pannonica” doo-Tuzla i ove godine organizuje ŠKOLU OSNOVA KLIZANJA na klizalištu Panonika koje se nalazi u centru grada na Trgu Slobode.

Škola klizanja će se održavati tokom zimskog školskog raspusta, od ponedjeljka do četvrtka u jutarnjim terminima od od 10:00 do 11:00 sati i 11:00 do 12:00 sati, a počinje od ponedjeljka 4. januara 2016. godine.

CIJENA ŠKOLE OSNOVA KLIZANJA JE 12 KM PO KANDIDATU ZA 4 ČASA/SATA.

Škola Osnova Klizanja namijenjena je samo za one koji nikako ne znaju klizati, djecu uzrasta od 6. godina do 12. godina. Klizaljke i stručni nadzor instruktora klizanja su uključeni, a obuka za svakog kandidata traje 4 časa/dana.

Prijave se primaju do 4. januara 2016. godine, a grupe se formiraju prema prijavama kandidata. Nakon popune grupe više se neče biti moguče prijaviti. Grupe broje maksimalno 25 polaznika zbog organizacionih, sigurnosnih i metodoloških principa rada škole klizanja.

Škola klizanja je organizovana po strogim sigurnosnim i metodološkim principima i pod stručnim je vodstvom instruktora klizanja, profesora sporta. Radi sigurnog klizanja veoma je važno da se svi klizači pridržavaju propisanog i na klizalištu vidno istaknutog kučnog reda!

Za prijave javiti se radnim danima od 9:00–15:00 sati (osim 4.1.2016. god. do 10 sati) na telefon 035/246-711, e-mail: kontakt@panonika.ba ili lićno u Upravi JKP ”Pannonica” doo-Tuzla na Panonskom jezeru. Sve dodatne informacije mogu se naći na web stranici www.panonika.ba, facebook profilu ”Panonika Tuzla BiH i facebook profilu Klizalište Panonikai Klizalište Panonika / Tuzla.

KLIZANJE SE BRZO UČI!