Poziv za Školu Osnova Klizanja 2020 – ZAVRŠEN PRIJEM PUPUNJENE GRUPE

OD 03.12.2020. godine ZAVRŠEN JE PRIJEM JER SU PUPUNJENE SVE GRUPE!

Hvala na razumijevanju.

 

JKP ”Pannonica” doo-Tuzla i ove godine organizuje ŠKOLU OSNOVA KLIZANJA na klizalištu Panonika koje se nalazi na kompleksu slanih Panonskih jezera u Tuzli.

Škola Osnova Klizanja namijenjena je samo za one koji nikako ne znaju klizati, djecu uzrasta od 6. godina do 12. godina.

Klizaljke i stručni nadzor instruktora klizanja su uključeni, a obuka za svakog kandidata traje 4 časa/dana.

CIJENA ŠKOLE OSNOVA KLIZANJA JE 14 KM PO KANDIDATU ZA 4 ČASA/SATA.

Prijave se primaju do petka 3. januara 2020. godine ili do popune grupa, a grupe se formiraju prema prijavama kandidata. Nakon popune grupe više se neće biti moguće prijaviti. Grupe broje maksimalno 20 polaznika zbog organizacionih, sigurnosnih i metodoloških principa rada škole klizanja. U prijavi je potrebno navesti ime, prezime i godine starosti djeteta, te neki kontakt telefon.

Termini škole osnova klizanja su od ponedjeljka 06. – četvrtka 09. januara 2020. godine u dvije grupe:

  1. grupa od 10:00 do 10:45 sati, i
  2. grupa od 11:00 do 11:45 sati.

Škola klizanja je organizovana po strogim sigurnosnim i metodološkim principima i pod stručnim je vodstvom instruktora klizanja, profesora sporta. Radi sigurnog klizanja veoma je važno da se svi klizači pridržavaju propisanog i na klizalištu vidno istaknutog kućnog reda!

Za prijave javiti se radnim danima od 9:00–15:00 sati na telefon 035/246-713, e-mail: kontakt@panonika.ba ili lićno u Upravi JKP ”Pannonica” doo-Tuzla na Panonskom jezeru.

Sve dodatne informacije mogu se naći na web stranici www.panonika.ba, facebook stranici ”Panonika Tuzla BiH i facebook stranici Klizalište Panonika / Tuzla.

 

KLIZANJE SE BRZO UČI!