ŠKOLA OSNOVA KLIZANJA od 4. januara 2011. godine

škola klizanjaU organizaciji JKP ”Pannonica” DOO od 4. Januara 2011. godine na klizalištu Slana Banja održavat će se ŠKOLA OSNOVA KLIZANJA.

Cijena škole osnova klizanja je 10 KM (sa uključenim PDV-om) za tri termina/časa škole, a u tu cijenu su uključeni profesionalni instruktor klizanja i oprema za klizanje tj. klizaljke.

Škola osnova klizanja će raditi radim danima od 10-11 i od 11-12 sati, a obuka za jednog kandidata traje 3 dana/3 časa, nakon čega se zainteresovani kandidata mogu ponovo prijaviti.

Škola osnova klizanja je namijenjena uzrastu od 6 godina pa naviše. Rad je organizovan u grupama od najmanje 5 članova. Škola klizanja je organizovana po strogim sigurnosnim i metodološkim principima i pod stručnim je vodstvom instruktora klizanja, profesora sporta. Škola osnova klizanja će, u zavisnosti od broja kandidata, raditi cijelo vrijeme postavke klizališta na Slanoj Banji.

Radi sigurnog klizanja veoma je važno da se svi klizači pridržavaju propisanog i na klizalištu vidno istaknutog kučnog reda!

Zainteresovani za Školu Osnova Klizanja se mogu prijaviti na broj telefona 035/246-711 svaki radni dan od 9 do 15 sati, a sve dodatne informacije su dostupne na web stranici www.panonika.ba te putem emaila kontakt@panonika.ba Ova e-mail adresa je zaštićena od spambot-a, potrebno je JavaScript omogućiti da bi je vidjeli i na broj telefona 035/246-711.

Panonika.ba