Tokom mjeseca aprila novi model akcijske prodaje sezonskih ulaznica

Poštovani sugrađani, korisnici usluga kompleksa slanih jezera PANONIKA u Tuzli.

U proteklih 60 dana trajanja akcijske ponude za kupovinu sezonskih ulaznica po izuzetno povoljnim uslovima, 5.000 građana Tuzle i okolnih mjesta su nabavili svoje sezonske ulaznice koje će im omogućiti višestruke dnevne ulaze na kompleks, ulaz bez čekanja u redovima za kupovinu dnevnih karata kao i višestruke uštede u odnosu na kupovinu dnevnih ulaznica, koje će od ove sezone biti skuplje u odnosu na prošlu sezonu. Akcijska prodaja sezonskih ulaznica po modelu iz januara mjeseca traje još ovu sedmicu, do petka 31. marta !

Obzirom da nam je cilj da što veći broj građana Tuzle koji posjećuju Panonska jezera tokom ljetnog perioda nabavi sezonsku ulaznicu pod vrlo povoljnim uslovima, akcijska prodaja sezonskih ulaznica će se nastaviti i tokom aprila mjeseca po sljedećem modelu:

  • redovna sezonska ulaznice za odrasle – cijena 60 KM (neograničen dnevni broj ulaza na kompleks, za samo 30 posjeta tokom tri mjeseca trajanja ljetne sezone, dnevni trošak je 2 KM)
  • sezonska povlaštena ulaznica – cijena 30 KM (neograničen dnevni broj ulaza na kompleks, za samo 30 posjeta tokom tri mjeseca trajanja ljetne sezone, trošak dnevne ulaznice je 1 KM)
  • đačka/studentska sezonska ulaznica – cijena 50 KM (neograničen dnevni broj ulaza na kompleks, za samo 30 posjeta tokom tri mjeseca trajanja ljetne sezone, dnevni trošak za ulaz je 1,66 KM)
  • dječija sezonska ulaznica (2g.-7.g.) – cijena 25 KM (neograničen dnevni broj ulaza na kompleks, za samo 30 posjeta tokom tri mjeseca trajanja ljetne sezone, dnevni trošak za ulaz je samo 0,83 KM, a djeca do 2 godine starosti imaju besplatan ulaz)

Pored toga, sezonske ulaznice vrijede i u slučaju ranijeg početka ili kasnijeg završetka sezone koja službeno traje od 1.6.-31.8.2017.godine.

Sezonske ulaznice se mogu kupiti u upravnoj zgradi Panonike u kompleksu jezera svakim radnim danom i subotom u periodu 10:30-15:00 sati.

Obzirom na veliki broj gostiju tokom trajanja špice svake ljetne sezone u periodu 1.7.-15.8. i očekivani dolazak na kompleks tokom cijele sezone preko 50% gostiju izvan Tuzle (BiH, susjedne zemlje, gosti iz europskih zemalja), Panonika je izložena nizu enormno visokih troškova (održavanje jezerske vode, briga o sigurnosti i zdravlju gostiju, veliki broj uposlenih…), te će u narednom periodu biti izvršena nivelacija cijena usluga za predstojeću ljetnu sezonu 2017. godine o čemu će javnost biti blagovremeno obaviještena.

U tom smislu, pozivamo građane Tuzle i okolnih mjesta koji namjeravaju posjećivati Panoniku predstojećeg ljeta, da tokom aprila mjeseca kupe svoje sezonske ulaznice još uvijek po izuzetno povoljnim uslovima u odnosu na cijene tokom sezone te izbjegnu dodatne troškove kupovinom sezonskih, mjesečnih, sedmičnih  ili dnevnih ulaznica tokom ljeta, za koje se nadamo da će biti dugo i toplo.

JKP Pannonica doo Tuzla