Tuzla obara Guinnessov rekord u plesu na vodi

Organizatori napominju da igre nisu namijenjene profesionalcima već isključivo za SVE LJUDE DOBRE VOLJE I JOŠ BOLJEG RASPOLOŽENJA koji su spremni da za smijeh, dobro raspoloženje, žrtvuju malo svog slobodnog vremena i dođu da se, prvenstveno zabave. Guinnessov rekord obaramo svi zajedno.

letzaquaZa sve učesnike, kao što je to bio slučaj i na prethodne dvije manifestacije obaranja Guinnessa, bit će osigurano na stotine vrijednih nagrada. 

Ko dođe došao je, ko ne dođe kajat će se!!!

Ulaz na Panonska jezera bit će slobodan za sve one koji dođu u kupaćim šorcevima i kostimima, a oni koji dođu obučeni u ulozi posmatrača, ulaz će platiti.

Prijavite se na prijave@kameleon.ba, ili na brojeve telefona 035 / 302 530 i 061 050 222. Više info na http://letz.ba/

                                                                         Prijave počinju: tri, četiri, sad!

 

U sklopu velikog LeTZ Aqua Dance Party-ja, Urban BeaTZ na čelu sa DJ Mayrom u saradnji sa Radiom Kameleon organizira: DJ BATTLE SHOW.

Pravo učešća u DJ BATTLE SHOW-u imaju svi DJ-evi stariji od 18 godina, a koji su s područja TK, te DJ-evi koji svoje setove rade isključivo na CD player-ima (i mikseti naravno), bez pomoći laptopa. Organizatori će se pobrinuti da tehnički dio ovog BATTLE-a bude na visokom nivou. Ono po čemu je ovaj DJ BATTLE SHOW interesantan je to da ce DJ-evi odmjeravati snage jedni s drugima! Radit ćemo dakle BACK – TO – BACK gdje ce zaista pobijediti najbolji od Vas.

Prijave na ovo takmičenje počinju u subotu, 20. Avgusta, a završavaju se 10. Septembra 2011. Prijavljujete se na sljedeći naćin:

Na e-mail: djbattleshow@kameleon.ba pošaljite svoju kratku biografiju i CV (navesti detalje koji se tiču vaseg dosadašnjeg DJ angažmana). Na isti taj e-mail posaljite i link za preslušavanje nekog vaseg seta (moze biti i 20-tak minuta) ili ako imate neku svoju produkciju…

Panonika.ba