Završen 2. BH Telecom turnir u odbojci na pijesku

BHT turnir 2010U finalu su igrale ekipe Dream Team (u sastavu: Biljana Stjepić, Alen Harčinović i Nedim Slanjankić) i Autsajderi (u sastavu: Zerina Suljić, Armin Sinanović i Minadir Okić). Odličnom i samouvjerenom igrom uvjerljivu pobjedu od 2:0 u setovima (15:08 i 15:11) odnijela je ekipa Dream Team-a, te tako osvojila 1. mjesto, dok je 2. mjesto zauzela ekipa Autsajderi. Napominjemo da je ekipa Dream Team bila i prošlogodišnji pobjednik istog ovog turnira.

U utakmici za 3. mjesto igrale su ekipe Inzio (u sastavu: Deniza Tirić, Almir Jugović i Jasmin Imširović) i Konoba Asado (u sastavu: Dinka Tautović, Asmir Brigić i Asmir Šarić), gdje je Inzio uvjerljivo odnijeo podbjedu sa rezultatom 2:0 u setovima (15:11 i 15:2) i tako osvojio 3. mjesto.

Svečana dodjela nagrada desila se na Beach Baru Meduza u pauzi izvanrednog pjena partija, a nagrade glavnog sponzora BH Telecoma ekipama koje su zauzela prva tri mjesta dodijelio je direktor JKP ”Pannonica” DOO-Tuzla g.Maid Porobić. Izvanredna igra svih učesnika, vrijedne nagrade i opuštena atmosfera pružili su u subotu izvrstan provod na Panonskim jezerima.

Atmosferu sa turnira možete pogledati u priloženoj foto galeriji.

Panonika.ba