Uz tobogane velika atrakcija na trećem jezeru su podvodni masažer (jacuzzi) i dva masažera ”pačji kljun”. Na drugom jezeru od ljetne sezone 2016 godine, postavljen je podvodni masažer, kao što to imamo i na trećem jezeru.

Podvodni masažer (jacuzzi) se nalazi na donjoj etaži trećeg jezera i na pola drugog Panonskog jezera. Zrak izvire sa dna jezera u vidu velikog kruga gdje se potom na površini vode stvaraju mjehurići. Iznad vode mjehurići vode od đakuzija dovode do raspršavanja vode, a tu se potom može raditi inhaliranje isparenja slane vode koje veoma pogoduju relaksaciji od stresa, bolestima disajnih organa, glavoboljama i opštem poboljšanju zdravlja, dok mjehurići lagano masiraju vaše tijelo.

Masažeri ”pačji kljun” se nalaze na gornjoj etaži trećeg jezera. Masažeri dovode do efekta raspršavanja vode, a tu se potom može raditi inhaliranje isparenja slane vode koje veoma pogoduju relaksaciji od stresa, bolestima disajnih organa, glavoboljama i opštem poboljšanju zdravlja, a moguća je i masaža vodenim mlazom.

Vremenska prognoza
-1C

foggy
92% humidity
wind: 1km/h N
H -1 • L -1

0C
NED

-1C
PON

-2C
UTO

4C
SRI

0C
ČET

Panonika.ba

Pratite nas na Facebook-u!

Pratite sva dešavanja na Panonskim jezerima putem Facebook-a!

Zatvori