Uz tobogane velika atrakcija na trećem jezeru su podvodni masažer (jacuzzi) i dva masažera ”pačji kljun”. Na drugom jezeru od ljetne sezone 2016 godine, postavljen je podvodni masažer, kao što to imamo i na trećem jezeru.

Podvodni masažer (jacuzzi) se nalazi na donjoj etaži trećeg jezera i na pola drugog Panonskog jezera. Zrak izvire sa dna jezera u vidu velikog kruga gdje se potom na površini vode stvaraju mjehurići. Iznad vode mjehurići vode od đakuzija dovode do raspršavanja vode, a tu se potom može raditi inhaliranje isparenja slane vode koje veoma pogoduju relaksaciji od stresa, bolestima disajnih organa, glavoboljama i opštem poboljšanju zdravlja, dok mjehurići lagano masiraju vaše tijelo.

Masažeri ”pačji kljun” se nalaze na gornjoj etaži trećeg jezera. Masažeri dovode do efekta raspršavanja vode, a tu se potom može raditi inhaliranje isparenja slane vode koje veoma pogoduju relaksaciji od stresa, bolestima disajnih organa, glavoboljama i opštem poboljšanju zdravlja, a moguća je i masaža vodenim mlazom.

Vremenska prognoza
22C

partly cloudy
28% humidity
wind: 6km/h SW
H 22 • L 22

17C
SRI

20C
ČET

25C
PET

24C
SUB

25C
NED

Panonika.ba

Pratite nas na Facebook-u!

Pratite sva dešavanja na Panonskim jezerima putem Facebook-a!

Zatvori