Ostvarivanje poslovne saradnje u oblasti marketinga ogleda se kroz postavljanje Vašeg reklamnog panoa na cijelom prostoru Panonskih jezera uz sljedeće uslove:

Kompleks Panonskih jezera, tokom trajanja ljetne sezone:

Prostor jezera

U toku ljetne sezone 1.6.- 31.8.

 (uključen PDV)

Van sezone 1.9.- 31.5.

 (uključen PDV)

Reklama-baner (okrenuti ka jezerima)

64,35 KM/m2

38,61 KM/m2

Reklama-baner na glavnoj ogradi (okrenut ka gradu)

102,96 KM/m2

64,35 KM/m2

 

Reklama-baner ( ograda na 3. jezeru, ograde-ulazna kapija, ograde i staza tobogana )

90,09 KM/m2

                                           53,82 KM/m2

Reklama-betonska podloga na tuševima

96,52 KM/m2

 

   96,52 KM/m2

 

 

Popusti za zakupljene površine

 

Površine  od 10-20 m2

Površine od 20 -30 m2

Površine veće od 30 m2

5 %

10 %

15%

 

 

Kabine za presvlačenje

 

Jednostruka (cca.4,5m2) Dvostruka (cca.16m2)

193,05 KM

386,10 KM

 

Cjelodnevna prezentacija

(marketinški štand do 5m2, dijeljenje marketinškog materijala ili proizvoda, emitiranje marketinških džinglova preko internog razglasnog sistema na jezeru itd.)

193,05 KM/dan

 

Prostor KLIZALIŠTA

 

64,35 KM/m2

Kompleks Panonskih jezera je otvoreni park koji i van ljetne sezone posjećuje veliki broj građana Tuzle i iz drugih gradova i okolnih država. Od izgradnje 2003. godine, kompleks Panonskih jezera posjetilo je preko 5,5 miliona gostiju, uzimajući u obzir činjenicu da je kompleks Panonskih jezera otvoren i van ljetnje sezone za sve ljubitelje prirode i rekreacije.

Reklamne poruke Vaše kompanije stimulirajuće će djelovati na sve posjetioce kompleksa i na taj način direktno pridonijeti Vašoj promociji. Sigurni smo da ćete na kompleksu Panonskih jezera imati prednosti i mogućnosti prezentacije svojih ponuda i svih ostalih proizvoda velikom broju ljudi. Nadamo se da ćete razmotriti naš prijedlog poslovne saradnje i o tome nas obavijestiti radi uspješne dinamike realizacije.

Prihvatanje ove ponude i oglašavanje na kompleksu Panonskih jezera bi pored Vaše marketinške promidžbe značilo i svojevrsni vid pomoći u radu JKP ”Pannonica” d.o.o. Tuzla, jedinstvenog u BiH vodenog parka sa slanom vodom, javnog dobra u općoj upotrebi na dobrobit svih naših građana.

Dodatne informacije, referense, slike i slično možete pronaći na našoj web stranici www.panonika.ba, a možete nas naći i na Facebook-u pod imenom ”Panonika Tuzla BiH”.

Reklamiranje na klizalištu

JKP ”Pannonica” d.o.o.-Tuzla kao javno preduzeće i ima funkciju zadovoljavanja javnih potreba našeg grada i regiona. Pored ljetne turističke djelatnosti na kompleksu slanih Panonskih jezera u Tuzli, društvo realizuje i Projekat zimskog Klizališta u Tuzli. Klizalište je postavljeno u komplesu Panonike između prvog i drugog jezera na  novoizgrađenom betonskom platou ukupne  površine 800 m2 za postavku ledene ploče  i montažu natkrivke kompletnog klizališta, što je omogućilo kontinuiran rad  neovisno od vremenskih uslova. Klizalište se sastoji od velikog klizališta za tinejdžere i odrasle ( 600 m2) i malog klizališta (60 m2)  i  30 metarskom Ledenom toboganu,

Nudimo vam brendiranje Klizališta prema vašim potrebama kao što su postavka reklamnih banera, dnevne ili sedmične/vikend žive promocije vaših proizvoda uz nagradne igre, termini za besplatno klizanje građana, ili bilo koji drugi oblik marketinškog predstavljanja na ovakvim atraktivnim rekreativno-zabavnim prostorima. Ograde Klizališta i unutrašne površine natkrivke idealni su za marketinšku promociju kroz brendiranje prostora reklamnim porukama/banerima vaše kompanije. To je odlična prilika za sve one koji žele da se oglašavaju i tokom zimske sezone. Vaša reklama može da krasi prostor u i oko klizališta i doprinese izgledu veselog i ugodnog okruženja na kojem se okupljaju djeca, omladina i čitave porodice. Poslovna saradnja bi se odnosila na period sezone klizanja (cca. 2 mjeseca).

U slučaju da ste zaiteresovani za poslovnu saradnju sa JKP ”Pannonica” d.o.o.-Tuzla, molimo Vas da nas kontaktirate na tel.+387 35 246-710, putem e-maila marketing@panonika.ba i naše web stranice www.panonika.ba radi konkretnih dogovora za realizaciju projekta.

Panonika.ba