Ostvarivanje poslovne saradnje u oblasti marketinga ogleda se kroz postavljanje Vašeg reklamnog panoa na cijelom prostoru Panonskih jezera uz sljedeće uslove:

Kompleks Panonskih jezera, tokom trajanja ljetne sezone:

  1. zakup reklamnog prostora – 50 KM/m² + PDV (ograde, prodajna mjesta, sanitarne prostorije, ulazne kapije, ograde plaža i ostalo)
  1. cjelodnevne prezentacije vaše kompanije (u vašem aranžmanu) na prostoru kompleksa po cijeni od 150 KM/dan + PDV (marketinški štand do 5 m², dijeljenje marketinškog materijala ili proizvoda, emitiranje marketinških džinglova preko internog razglasnog sistema na jezeru itd.).

Vaša obaveza je izrada reklamnih panoa pri čemu za zakupljene površine veće od 20 m², nudimo popust u iznosu od 10% od stvarne cijene zakupa prostora.

Posebno je interesantna ponuda postavke vaše brendirane cerade na kabine za presvlačenje koje se nalaze na plažama sva tri jezera, cijena 150 KM + PDV za jednostruke (površine od oko 4,5 m²), a 300 KM+PDV za dvostruke kabine.

Prezentacija Vaše firme na prostoru plaža kompleksa Panonskih jezera (10.000 m² šljunčanih plaža) se može realizovati i kroz donaciju Panonici određene količine manjih suncobrana (promjer do 2m) sa postoljima (betonsko ili plastično koje se puni) ili velikih sa logom vaše kompanije. Broj suncobrana ne može biti manji od 50 jedinica (manji suncobrani).

Kompleks Panonskih jezera je otvoreni park koji i van ljetne sezone posjećuje veliki broj građana Tuzle i iz drugih gradova i okolnih država. Od izgradnje 2003. godine, kompleks Panonskih jezera posjetilo je preko 3,5 miliona gostiju, uzimajući u obzir činjenicu da je kompleks Panonskih jezera otvoren i van ljetnje sezone za sve ljubitelje prirode i rekreacije.

Reklamne poruke Vaše kompanije stimulirajuće će djelovati na sve posjetioce kompleksa i na taj način direktno pridonijeti Vašoj promociji. Sigurni smo da ćete na kompleksu Panonskih jezera imati prednosti i mogućnosti prezentacije svojih ponuda i svih ostalih proizvoda velikom broju ljudi. Nadamo se da ćete razmotriti naš prijedlog poslovne saradnje i o tome nas obavijestiti radi uspješne dinamike realizacije.

Prihvatanje ove ponude i oglašavanje na kompleksu Panonskih jezera bi pored Vaše marketinške promidžbe značilo i svojevrsni vid pomoći u radu JKP ”Pannonica” d.o.o. Tuzla, jedinstvenog u BiH vodenog parka sa slanom vodom, javnog dobra u općoj upotrebi na dobrobit svih naših građana.

Dodatne informacije, referense, slike i slično možete pronaći na našoj web stranici www.panonika.ba, a možete nas naći i na Facebook-u pod imenom ”Panonika Tuzla BiH”.

Reklamiranje na klizalištu

JKP ”Pannonica” d.o.o.-Tuzla kao javno preduzeće i ima funkciju zadovoljavanja javnih potreba našeg grada i regiona. Pored ljetne turističke djelatnosti na kompleksu slanih Panonskih jezera u Tuzli, društvo realizuje i Projekat zimskog Klizališta u Tuzli. Klizalište je postavljeno u strogom centru Tuzle na prostoru ”Trg-a Slobode” najvećeg trga u BiH, i u blizini renovirane zgrade ”Barok” jednog od simbola grada Tuzle. Uz naslanjanje na već postojeće sadržaje i infrastrukturne objekte u centru Tuzle, kao što su parkinzi, blizina ugostiteljskih objekata, javna rasvjeta, staze za šetanje, itd., grad je dobiva jednu zaokruženu modernu cjelinu sa rekreativno-zabavnim sadržajima koji su nedostajali gradu u zimskom periodu. Trg Slobode je centralno mjesto grada Tuzle koje je vrlo posjećeno mjesto tokom cijele godine, koje povezuje istoćni i zapadni dio grada te je zbog toga izuzetno frekventno i u zimskom periodu.

Nudimo vam brendiranje Klizališta prema vašim potrebama kao što su postavka reklamnih banera, dnevne ili sedmične/vikend žive promocije vaših proizvoda uz nagradne igre, termini za besplatno klizanje građana, ili bilo koji drugi oblik marketinškog predstavljanja na ovakvim atraktivnim rekreativno-zabavnim prostorima. Ograde Klizališta, te sam ambijent Trg-a na kojem se nalazi Klizalište idealni su za marketinšku promociju kroz brendiranje prostora reklamnim porukama/banerima vaše kompanije. To je odlična prilika za sve one koji žele da se oglašavaju i tokom zimske sezone. Vaša reklama može da krasi prostor u i oko klizališta i doprinese izgledu veselog i ugodnog okruženja na kojem se okupljaju djeca, omladina i čitave porodice. Poslovna saradnja bi se odnosila na period sezone klizanja (cca. 2 mjeseca), izuzev varijante pod brojem 2.!

Nudimo vam tri varijante poslovne saradnje:

  1. Postavljanje reklamnih banera na cijelom prostoru klizališta po cijeni od 50 KM/m² + PDV, izrada banera u vašem aranžmanu.
  2. Cjelodnevne prezentacije vaše kompanije (u vašem aranžmanu) na prostoru klizališta po cijeni od 150 KM/dan + PDV.
  3. Brendiranja cijelog prostora klizališta tokom cijele sezone, po cijeni od 2.500 KM + PDV, s tim da u ovoj varijanti isključivo vaša kompanija ima pravo za reklamiranje na klizalištu.

Prijedlog površina za brendiranje Klizališta:

  • Duža strana ograde Klizališa, (30m x 0,70m) x 3 strane……..63m2
  • Kraća strana ograde Klizališa, (15m x 0,70m) x 4 strane……..42m2
  • Objekat za izdavanje klizaljki, (6,10m x 2,40m), 1 strana…….14m2
  • Ostale površine prema vašem nahođenju, idejama i potrebama

Kao jedino Klizalište u našem gradu i Tuzlanskom kantonu u značajnoj mjeri je medijski propraćeno od strane lokalnih i drugih tv i radio stanica, kao i raznih web portala (najmanje jedno izvještavanje sedmično), te dnevno putem prezentacija na našoj web stranici www.panonika.ba i našem Facebook profilu Panonika Tuzla BiH”.

Za svoj uspješni pionirski projekat, kao jedan potpuno novi vid sportsko-rekreativne zabave i nove turističke ponude grada Tuzle sa idejom razvoja klizačkog sporta u našoj regiji, JKP ”Pannonica” d.o.o-Tuzla je dobila sve pohvale gradskih organa i građana jer je na ovaj način poboljšan kvalitet življenja, zabave i sporta u našem gradu u zimskom periodu. Klizalište u Tuzli je centar zbivanja grada i kantona u zimskom periodu i na njemu su prošlih sezona održane manifestacije kao što su ”Snow Disco Club”, ”Dječija nova godina”, hokejaške utakmice, ICE BATTLE, ICE FUN Challenge…itd, a svake godine se održava i škola klizanja (za koju također možete biti jedni od sponzora).

Nadamo se da ćete u gradskom Klizalištu u Tuzli prepoznati prednosti i mogućnosti prezentacije svojih ponuda i svih ostalih proizvoda velikom broju ljudi, na taj način podržati realizaciju ovog značajnog gradskog projekta i da ćete razmotriti naš prijedlog poslovne saradnje u što kraćem roku, radi uspješne dinamike realizacije, i o tome nas obavijestiti. Na ovaj način pomoći ćete razvoju zdrave zimske zabave koja nedostaje u našem gradu.

U slučaju da ste zaiteresovani za poslovnu saradnju sa JKP ”Pannonica” d.o.o.-Tuzla, molimo Vas da nas kontaktirate na tel.+387 35 246-711, mob.+387 61 800-767, putem e-maila panonica@bih.net.ba i naše web stranice www.panonika.ba radi konkretnih dogovora za realizaciju projekta.

Na našoj web stranici www.panonika.ba, možete pogledati naše aktivnosti na Klizalištu, kao i ostale aktivnosti (kao reference) koje provodimo u toku godine.

Panonika.ba