Akcija sezonskih ulaznica se nastavlja i u martu

Poštovani građani,

korisnici usluga kompleksa slanih jezera PANONIKA u Tuzli. U proteklih 45 dana trajanja prodaje sezonskih ulaznica po akcijskim cijenama, 4.400 građana Tuzle i okolnih mjesta su kupili svoje sezonske ulaznice koje će im omogućiti znatne uštede i mogućnost neograničenog broja dnevnih ulaza na kompleks slanih jezera bez čekanja u redovima.

Obzirom da je cilj Grada Tuzla da što veći broj građana Tuzle, koji namjeravaju posjećivati Panoniku, nabavi sezonske ulaznice po vrlo povoljnim cijenama nižim za 35% od stvarnih, prodaja sezonskih ulaznica se nastavlja i tokom mjeseca marta i traje do utorka 31.03.2020.godine.

Sezonske ulaznice se mogu kupiti u upravnoj zgradi Panonike u kompleksu jezera svakim radnim danom u periodu 11:00-14:00 sati i subotom od 11:00-15:00 sati.

Sezonske ulaznice vrijede i u slučaju ranijeg početka ili kasnijeg završetka sezone koja službeno traje od 1.6.2020. – 31.8.2020. godine.

Prilikom kupovine ulaznice, potrebno je donijeti sljedeće dokumente, penzioneri: ličnu kartu i zadnji ček od penzije, a drugi korisnici povlaštenih kategorija: ličnu kartu i potvrdu pripadajućeg udruženja, dok studenti trebaju predočiti svoj index, odnosno đaci-đačku knjižicu ili pasoš.

Pozivamo građane Tuzle koji namjeravaju posjećivati Panoniku predstojećeg ljeta, da do kraja marta mjeseca kupe svoje sezonske ulaznice još uvijek po izuzetno povoljnim uslovima u odnosu na cijene u aprilu, maju i tokom sezone, te izbjegnu dodatne troškove kupovinom dnevnih ulaznica tokom ljeta, za koje se nadamo da će biti dugo i toplo.

VRSTA ULAZNICE

CIJENA

SA IZRADOM NOVE KARTICE

CIJENA

SA PRODUŽENJEM STARE KARTICE

SEZONSKA REDOVNA/ODRASLI 64 KM 62 KM

SEZONSKA POVLAŠTENA

(penzioneri / RVI / civilni invalidi (60%+) / porodice šehida i poginulih boraca, uz dokaz)

34 KM 32 KM

SEZONSKA DJEČIJA

(djeca od 2 do 7 godina, uz dokaz)

29 KM 27 KM
SEZONSKA ĐAČKA (preko 7 do 18 god., uz dokaz) / STUDENTSKA (preko 18 do 26 god., uz dokaz) 54 KM 52 KM
  • Djeca do 2 godine starosti imaju besplatan ulaz.

JKP Pannonica doo Tuzla