Klizalište Panonika počelo sa radom

Obzirom da su se stekli svi neophodni uslovi (formiranje ledene plohe i povoljne vremenske temperature), u subotu 28. Novembra 2020. god. od 10 sati zvanično je počela 15. sezona klizanja na Klizalištu Panonika.

Klizalište se nalazi na kompleksu slanih Panonskih jezera u Tuzli, između prvog i drugog Panonskog jezera. A najbliži ulaz je preko pješačkog mosta iz centralnog gradskog parka. Uz Klizalište nalazi se i ugostiteljski objekat gdje se gosti mogu okrijepiti uz raznovrsne tople napitke i hranu.

Rad ovogodišnje zimske sezone realizovati će se uz primjenu svih propisanih mjera za zaštitu i sprečavanje širenja virusa Covid 19. Obavezne mjere, koje će nadzirati kovid redari, su nošenje maske, distanca 1,5-2 metra, te dezinfekcija ruku i obuće prilikom ulaska na klizalište. Posjetioce molimo za razumijevanje i poštivanje propisanih mjera. Obzirom na ograničeni kapacitet Klizališta Panonika zbog primjene preventivnih mjera, broj klizača je ograničen na 60 klizača.

Cijene ulaznica ostaju nepromijenjene u odnosu na prošlu sezonu, a više informacija možete pronaći na našoj web stranici www.panonika.ba.

Radno vrijeme Klizališta Panonika je svaki dan od 10:00 do 21:00 sati, s tim da je zadnja prodaja ulaznica u 20:00 sati.

DOBRO DOŠLI NA JEDINU ZIMSKU ČAROLIJU U GRADU !