Najljepše djevojke iz FBiH pod slapovima Panonskih jezera

U Bosanskom kulturnom centru u Tuzli, 1.septembra, sa početkom u 21 sat, biti će održan izbor za Miss Federacije BiH 2019. Dvadesetšest djevojaka koje su prošle na kantonalnim i regionalnim takmičenjima i kastinzima u Federaciji BiH prikazaće svoju ljepotu, mladost, inteligenciju, osobnost, šarm, komunikativnost, znanje i vještine.

Kada nisu na probama za koreografije i pripremama, photo i video snimanjima, najljepše djevojke Federacije BiH i mnogobrojni gosti u svoje slobodno vrijeme uživaju u Tuzli, jedinom gradu u Evropi koji ima slana Panonska jezera i jedini grad na svijetu čija se slana jezera, kupalište i plaže nalaze u centru grada.

Posjetile su i Slane slapove, Muzej Geološka postavka ”Pannonica”, Arheološki park – neolitsko sojeničko naselje, Slanu banju, Soni trg, Trg Slobode, Atelje Ismet Mujezinović, Kuću plamena mira, Muzej solarstva i dr…,

– Još mnogo toga se može vidjeti i doživjeti u Tuzli, samo treba doći i osjetiti duh jednog od najstarijih gradova gospođe Evrope – složile su se najljepše djevojke Federacije BiH.

Izbor za “Miss FBiH 2019” 1. septembra u BKC Tuzla, uz direktan TV prenos na FTV s početkom u 21:00h.

Ona djevojka koja bude imala najveći broj glasova svih članova žirija i poziva od danas pa do kraja izbora, plasirati će se u TOP 14 na izboru Miss FBiH i ponijeti lentu Miss Televoting FBiH 2019.

* sa zahvalnošću (DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/ad)

Panonika.ba