OTVARANJE LJETNJE SEZONE – PANONIKA TUZLA 2015

U subotu 6.juna 2015.godine, zvanično će biti otvorena ljetnju sezonu na tuzlanskom turističkom biseru- kompleksu slanih jezera Panonika. Kao i predhodne dvije sezone, otvaranje turisticke sezone na panonskim jezerima se dešava u formi dvodnevne manifestacije Family Day i večernjim partijem u subotu 6.juna 2015.godine.


Izvršni realizator manifestacije Family Day je Free Style marketing agency Tuzla koja obećava puno druženja i zabave za cijelu porodicu, a u dva dana trajanje manifestacije, gostima će se na zanimljiv i zabavan način predstaviti vrhunske kompanije sa svojim proizvodima i uslugama (Violeta, Menprom, Venera, Vispak, Oaza, Tz Pivara..itd.)

Otvaranje ovogodišnje ljetnje sezone se nastavlja večernjom zabavom „arTz Music Fest Panonika Tuzla“, partijem elektronske muzike u sklopu “mladog” izvrsnog tuzlanskog festivala savremene umjetnosti “arTz”. Zabava muzike i plesa će trajati do kasno u noć sa 6 regionalno poznatih DJ a headliner je tuzlacima dobro znan DJ Petar Dundov. Lokacija održavanja zabave je predivan ambijent platoa na prvom jezeru – ‘Ex Vrtić’ i dio velike plaže prvog Panonskog jezera.

Dodjite i budite dio nesvakidasnjeg i jedinstvenog dogadjaja u nasem gradu.

Ulaz na Panoniku u subotu 6.juna je besplatan a za večernju zabavu od 21 sat “arTz Music Fest Panonika“, cijena ulaznice je 10 KM.

Panonika.ba