OTVARANJE TURISTIČKE SEZONE NA PANONSKIM JEZERIMA i BINGO FAMILY DAY 31.5. i 1.6.'13.god.

PORODIČNI DANI KOJI ĆE ODUŠEVITI SVE


Na čarobnom ambijentu Kompleksa Panonskih jezera 31. Maja (petak) i 01.Juna (subota) 2013. održat će se Bingo Family day i otvaranje ljetne turističke sezone 2013.
U subotu 01.juna sa početkom u 12 h svečano će biti otvorena sezona kupanja na kompleksu Panonskih jezera za koju je JKP Panonica pripremila poseban kulturno zabavni sadržaj, a svi posjetioci moći će uživati uz hitove Harisa Abdagicha i Balkanerosa.

Omiljeno okupljašte Tuzlaka i stanovnika Tuzlanskog kantona će tokom trajanja Otvaranja turističke sezone i Bingo Family day-a postati veliki zabavni park sa sadržajima posebno osmišljenim za sve članove porodice pa će tako mama i tata, djeca i mladi naći nešto zanimljivo za sebe.

U vremenu od 11 – 18 h na kompleksu Panonskih jezera posjetici će moći uživati u prirodnom ambijentu, dobroj muzici i zabavnim sadržajima, radionicama, takmičenjima, degustacijama , te mnoštvu drugih sadržaja koji će zadovoljiti najrazličitije ukuse. Bingo Family day i partneri projekta će nagrađivati posjetioce kroz nagradne igre interaktivnog tipa.
Ako neki ipak više vole odmor i uživanje na plaži mogu predahnuti uz roštilj, pivo ili neko drugo osvježenje. Poseban dio projekta čini prezentacija automobilske i prateće industrije što će svakako zaljubljenici u auta ali i potencijalni kupici iskoristiti kako bi doznali novitete, trendove i pogodnosti za 2013.

Ovaj događaj će ostati u posebnom sjećanju posjetioca koji osvoji nagradno ljetovanje u Tursku na koje ga vodi Bingo Family day i Travel House.
Organizacijom ovog Projekta želja organizatora Freestyle, Bingo doo i Panonica je bila da skrene pažnju na činjenicu da nas vrijeme u kojem živimo međusobno udaljava do te mjere da i članovi najuže porodice vrlo malo vremena provode zajedno, čime se zanemaruje porodica kao institucija.


ULAZ NA KOMPLEKS (za ova dva dana) JE NARAVNO BESPLATAN !!!

 

Panonika.ba