Panonska jezera 20.8.2020. god.

Dobro jutro iz sunčane Tuzle i Panonike, Bosna i Hercegovina.

Trenutno je temperatura vode 25,5 stepeni, zraka na suncu 18 stepeni celzijusa, a salinitet vode u sva tri jezera i slapovima iznosi 35 grama/litar. Ispred nas je konačno lijep sunčan topao dan bez uobičajenih padavina.

DOBRO DOŠLI NA PLAŽU USRED GRADA !
Četvrtak, 20.avgust 2020. godine/08 h.

                                            

Dobar dan iz sunčane Tuzle i Panonike, Bosna i Hercegovina.

Do 11:10:34 sati, na kompleks jezera je ušlo 1.082 posjetioca, a izašlo 108, tako da se na Panonici u ovom trenutku odmara 974 gosta na površini kompleksa od 75.000 m2. što je više nego dovoljno prostora za održavanje sigurnosne razdaljine između gostiju.
Trenutno je temperatura vode 26 stepeni, zraka na suncu 27 stepeni celzijusa, a salinitet vode u sva tri jezera i slapovima iznosi 35 grama/litar.

Želimo da se dolaskom na Panoniku ugodno i sigurno osjećate, dobro odmorite, riješite stresova u slanoj ljekovitoj toploj vodi, da se nasmijete i budete raspoloženi uz održavanje sigurnosne razdaljine prema ostalim gostima. Nema potrebe za rukovanjima, grljenjima i bliskim kontaktima sa drugim osobama, moramo nositi masku u zatvorenim prostorima, moramo se naučiti živjeti prema novim pravilima i u novim uslovima, jer, samo na taj način ćemo izbjeći zarazu i spriječiti širenje virusa.

DOBRO DOŠLI NA PLAŽU USRED GRADA !
Četvrtak, 20. avgust 2020. godine/11:10 h.

Poštovani gosti, hvala vam na današnjoj posjeti.
Tokom cijelog dana, Panoniku je posjetilo 2.829 gostiju, a zbog velike fluktuacije broja posjetilaca, u svakom trenutku (u realnom vremenu) je boravilo maksimalno 1.630 gostiju. Obzirom na površinu kompleksa od 75.000 m2., više je nego dovoljno prostora za siguran boravak naših gostiju i obezbijeđenje sigurnosnog razmaka kojeg kontroliše 36 radnika spasilačko-redarske službe i ostali uposlenici JKP Pannonica doo Tuzla.

JOŠ JEDNOM VELIKO HVALA, ŽELIMO DA DOLASKOM NA PANONIKU OSVJEŽITE SVOJE ZDRAVLJE!

#panonikatuzla

#oazaslanogokusa

#slanislapovi

#ljetujteutuzli

#odmoriubih

Panonika.ba