Poziv za Školu Osnova Klizanja 2015

JKP ”Pannonica” doo-Tuzla i ove godine organizuje ŠKOLU OSNOVA KLIZANJA na klizalištu Panonika koje se nalazi u centru grada na Trgu Slobode.

 

Škola klizanja će se održavati tokom zimskog školskog raspusta, od ponedjeljka do četvrtka u jutarnjim terminima od 9:00-10:00 i od 10:00 do 11:00 sati, a počinje od ponedjeljka 5. januara 2015. godine.

 

CIJENA ŠKOLE OSNOVA KLIZANJA JE 12 KM PO KANDIDATU ZA 4 ČASA/SATA.

 

Škola Osnova Klizanja namijenjena je samo za one koji nikako ne znaju klizati, djecu uzrasta od 6. godina do 12. godina. Klizaljke i stručni nadzor instruktora klizanja su uključeni, a obuka za svakog kandidata traje 4 časa/dana.

 

Prijave se primaju do 5. januara 2014. godine, a grupe se formiraju prema prijavama kandidata. Nakon popune grupe više se neče biti moguče prijaviti. Grupe broje maksimalno 25 polaznika zbog organizacionih, sigurnosnih i metodoloških principa rada škole klizanja. U slućaju kišnih ili večih sniježnih padavina škola klizanja se neće održavati niti nadoknađivati, a zbog održavanja kontinuiteta u radu ostalih grupa koje slijede!

 

Škola klizanja je organizovana po strogim sigurnosnim i metodološkim principima i pod stručnim je vodstvom instruktora klizanja, profesora sporta. Radi sigurnog klizanja veoma je važno da se svi klizači pridržavaju propisanog i na klizalištu vidno istaknutog kučnog reda!

 

Za prijave javiti se radnim danima od 9:00–15:00 sati na telefon 035/246-711, e-mail: kontakt@panonika.ba ili lićno u Upravi JKP ”Pannonica” doo-Tuzla na Panonskom jezeru. Sve dodatne informacije mogu se naći na web stranici www.panonika.ba, facebook profilu ”Panonika Tuzla BiH i facebook profilu Klizalište Panonikai Klizalište Panonika / Tuzla.

 

KLIZANJE SE BRZO UČI!

Panonika.ba