PRESS KONFERENCIJA POVODOM BIKE & ROLL Panonika 2014

Danas u srijedu 10. septembra u 11sati na ljetnoj bašti restorana ”Panonski lovac” na trećem Panonskom jezeru održana je press konferencija povodom turističke manifestacije internacionalni moto susreti pod nazivom ”BIKE & ROLL PANNONICA 2014”, a koji se organizuju u predivnom ambijentu kompleksa slanih Panonskih jezera u Tuzli. Prisutnim medijskim kućama i novinarima obratili su se predsjednik UG Moto klub ”Salines” g.Almir Toromanović i dikrektor JKP ”Pannonica” d.o.o. g.Majid Porobić.

Susreti se održavaju u petak i subotu 12. i 13. septembra uz bogat muzičko zabavni program. U muzičkom dijelu nastupaju Divlje Jagode, Erogene Zone, IRINA&Evolutions, Gnjev Anđela, Full House, Generacija Bez Kompasa, Last Location, dok su za zabavni program predviđenje neke od sljedećih aktivnosti povlačenje konopca, bacanje gume, trke preplivavanja jezera, natjecanje “mokre majice”, bikini bike wash, stunt show, DJ pjena party itd.

Ulaz za bajkere je besplatan, dok ulaznica za građanstvo iznosi 3 KM. Susreti i muzički program se održavaju bez obzira na vremenske aktivnosti, s obzirom da se postavljaju velika bina za muzički dio programa i šator za sve bajkere i posjetioce. Ulaz za građanstvo je na zapadnu kapiju kompleksa odnosno od restorana ”Panonski lovac” na trećem Panonskom jezeru.

Organizatori susreta su JKP ”Pannonica” d.o.o. i UG Moto klub ”Salines” iz Tuzle.

Više o susretima i planiranom programu možete saznati na sljedećim linkovima:

http://www.panonika.ba/index.php/zabava/item/2937-bike-and-roll-panonika-12-14092014-godine

http://www.panonika.ba/index.php/video-galerija/item/2940-bike-roll-panonika-12-14092014-godine

http://www.youtube.com/watch?v=q60caLpKePg

https://www.facebook.com/events/521158721363382/

 

 

Panonika.ba