PRODUŽEN ROK ZA KUPOVINU SEZONSKIH ULAZNICA PO AKCIJSKIM CIJENAMA

Obzirom na veliki broj upita i zahtjeva da se datum završetka prodaje sezonskih ulaznica za kompleks slanih jezera Panonika po akcijskim cijenama produži, Nadzorni odbor i Uprava JKP ”Pannonica” doo Tuzla su donijeli odluku da se prodaja sezonskih ulaznica po akcijskim cijenama produži do 17. aprila 2019. godine.

Do danas su 7.000 građana Tuzle i okolnih mjesta kupili svoje sezonske ulaznice i time ostvarili znatne uštede za boravak na slanim jezerima predstojećeg ljeta.

Sezonske ulaznice po akcijskim cijenama se mogu kupiti u upravnoj zgradi Panonike u kompleksu jezera svakim radnim danom u periodu 11:00-16:00 sati, po slijedećem modelu:

VRSTA ULAZNICE

CIJENA

SA IZRADOM NOVE ULAZNICE

CIJENA

SA PRODUŽENJEM STARE ULAZNICE

SEZONSKA REDOVNA/ODRASLI 64 KM 62 KM

SEZONSKA POVLAŠTENA

(penzioneri / RVI / civilni invalidi (60%+) / porodice šehida i poginulih boraca, uz dokaz)

 34 KM 32 KM

SEZONSKA DJEČIJA

(djeca od 2 do 7 godina, uz dokaz)

 29 KM  27 KM

SEZONSKA STUDENTSKA/ĐAČKA

(preko 7 do 26 godina, uz dokaz)

 54 KM  52 KM
  • Djeca do 2 godine starosti imaju besplatan ulaz.

Prilikom kupovine ulaznice, potrebno je donijeti sljedeće dokumente: penzioneri- ličnu kartu i zadnji ček od penzije, a drugi korisnici povlaštenih kategorija ličnu kartu i potvrdu pripadajućeg udruženja, dok studenti trebaju predočiti svoj index, odnosno đaci-đačku knjižicu ili pasoš.

Sezonske ulaznice vrijede i u slučaju ranijeg početka ili kasnijeg završetka sezone koja službeno traje od 1.6. – 31.8.2019. godine.