Svečano otvorena ljetna turistička sezona 2022 grada Tuzla

Na Panonici je svečano otvorena ljetna turistička sezona 2022 grada Tuzla ☀️??
Od 16.-19.juna 2022.godine, svečano smo otvorili ljetnu sezonu 2022 u Tuzli na Panonici tokom četiri dana muzičkih, sajamskih, sportskih i plesnih događanja, kada je Panoniku posjetilo 15.000 gostiju.
U muzičkom dijelu su nastupili Crvena jabuka, Helem Nejse i MUHA a na sajamskom dijelu gostima se predstavilo 15-tak izlagača (Bingo, Andrea&Giovani, Dino kafa, Binvest, Mingos coffee, Vispak, As Group OAZA/Swity, Menprom, Omega, Nelt, Union Foods, Violeta, Podravka, Tuzlanska pivara), kao i Turističke zajednice TK i grada Tuzle. Partner cjelodnevne zabave je kompanija BINGO Tuzla sa svojim poslovnim partnerima koji su posjetiteljima predstavili svoje proizvode uz slobodnu degustaciju i nagradne igre.
U prostoru ljetne bašte VRTIĆ prvog jezera Panonike, održan je fantastični 5.Panonski Internacionalni festival u akrobatskom rock and roll plesu u organizaciji Plesnog kluba Flamenco Tuzla.
Na sportskom terenu odbojke na pijesku, održan je turnir Panonika Beach Volley Tuzla sa 20 ekipa po sistemu 3 na 3 sa dodjelom pehara i nagrada najboljima.
Zahvaljujemo se svim učesnicima manifestacije koji su četiri dana učinili Panoniku još ljepšom i atraktivnijom za naše goste iz cijele BiH i inostranstva. Zahvaljujemo se na pomoći u organizaciji Gradu Tuzla, kompaniji Bingo, Turističkoj zajednici Grada Tuzla, Turističkoj zajednici Tuzlanskog kantona, Plesnom klubu Flamengo, produkciji “Imperio light&sound”, Amiru Karamoviću i svim medijima koji su nas promovisali i bez kojih sigurno ne bi uspjeli.
DOBRO DOŠLI NA PANONIKU, SLANU PLAŽU USRED GRADA ❤️
Četvrtak – Nedelja 16.6.-19.6.2022.godine.