Svečano otvoreno Klizalište Panonika 16.12.'12. g.

U nedjelju 16.12.'12. god. u 18:30 sati direktor JKP ”Pannonica” doo-Tuzla g.Porobić Maid svečano je otvorio Klizalište Panonika i klizališnu sezonu za 2012/2013 godinu.

U programu su nastupili „Dirty Angelz Crew“ breakdanceri, po prvi put u BiH u Ice izdanju na ledenoj plohi, koji su oduševili sve prisutne svojim breakdance vratolomijama, te prošlogodišnji takmičari i pobjednici „Ice Fun Challenge“ koji su pokazali zašto su najbolji na tuzlanskom ledu.

Program svečanog otvaranja je vodio ludi i otkačeni duo Samir i Rusmir, koji su najsretnijim posjetiocima podijelili vaučere za besplatno klizanje. U sklopu svečanog otvaranja predstavljen je i iznimno bogat program zabavnih aktivnosti predviđen za zimsku sezonu klizanja 2012/2013.

Nakon programa svečanog otvaranja oko stotinjak klizača je besplatno klizalo i uvjerilo se da je led i ove godine leden i klizav, te potvrdili njegovi dobru pripremu za sve klizače koji dođu na Klizalište Panonika.

Klizalište Panonika se nalazi u centru Tuzle na Trgu Slobode. Radno vrijeme je svaki dan od 9-22 sata, s tim da je zadnja prodaja karata u 21 sat.


KLIZAČI DOBRO DOŠLI!

Panonika.ba