ZAVRŠEN BIKE FEST PANONIKA TUZLA 2023

Danas je završen do sada najbolji Bike Fest Panonika sa najvećim brojem motorista i mk klubova iz cijele regije i EU , a već jutros od 09:00 sati smo ugostili naše drage zaljubljenike u slana jezera.
Hvala MK Tuzla na organizaciji i bezgranično velikom ugledu , povjerenju i poznanstvima koje imaju sa regionalnim moto klubovima, hvala bajkerima koji su nas posjetili i nadamo se da će dobar glas o Tuzli i Panonici širiti cijelom regijom i EU i da će nas posjetiti tokom narednog ljeta.
Hvala radnicima Panonike – tehnički realizator Bike Fest-a još od 2014.godine , koji su vanrednim naporima obavili poslove pripreme i bezprekorne realizacije ovog velikog i zahtjevnog turističkog projekta našeg grada i pripremile kompleks Panonike za nastavak rada već danas.
Veliko HVALA Gradu Tuzla i Gradonačelniku Zijadu Lugaviću na velikoj podršci našoj manifestaciji, zahvalnost Turističkoj zajednici Grada Tuzle, javnim preduzećima Saobraćaj i komunikacije Tuzla i Komemorativno Tuzla na tehničkoj pomoći.
Veliko HVALA na strpljenju građanima Tuzle koji nisu bili na Bike Festu Panonika ali su možda bili nezadovoljni malo jačom bukom u gradu zadnja dva dana, HVALA MUP Tuzla na tehničkoj pomoći, sigurnosti i razumijevanju.
JKP Pannonica d.o.o. Tuzla
Nedelja 10.09.2023.godine