Akcijska prodaja sezonskih ulaznica za Panonska jezera – drugi krug – LJETO 2018

* Članak objavljen 28.02.2018. godine

Poštovani građani, korisnici usluga kompleksa slanih jezera PANONIKA u Tuzli.
Prvi krug prodaje sezonskih ulaznica po akcijskim cijenama za kompleks slanih jezera Panonika u Tuzli se završava u srijedu 28.2.2018. godine. U protekla dva mjeseca trajanja prodaje po izuzetno povoljnim cijenama, preko 6.000 građana Tuzle i okolnih mjesta su kupili svoje sezonske ulaznice koje će im omogućiti znatne uštede i mogućnost neograničenog broja dnevnih ulaza na kompleks slanih jezera bez čekanja u redovima.
Obzirom da nam je cilj da što veći broj građana Tuzle koji posjećuju Panonska jezera tokom ljetnog perioda nabavi sezonsku ulaznicu po vrlo povoljnim cijenama, prodaja sezonskih ulaznica će se nastaviti od ponedeljka 5.marta i trajat će do 30.marta 2018.g., pri čemu su cijene u drugom krugu prodaje po akcijskim cijenama jeftinije u prosjeku za 21 % od stvarnih cijena u predsezoni (april/maj/juni):
Akcijske cijene sezonskih ulaznica za kompleks Panonskih jezera, drugi krug, za sezonu 2018  iznose:

VRSTA ULAZNICE

AKCIJSKA CIJENA

SA IZRADOM NOVE ULAZNICE

AKCIJSKA CIJENA

SA PRODUŽENJEM STARE ULAZNICE

REDOVNA 64 KM 62 KM

POVLAŠTENA

(penzioneri, RVI, civilni invalidi preko 60%, porodice poginulih boraca i šehida)

34 KM 32 KM
ĐAČKA (od 7 do 18 god.)/STUDENTSKA (od 18 do 26 god.) 54 KM 52 KM
DJEČIJA (djeca od 2 do 7 god.) 29 KM 27 KM
Djeca do 2 godine starosti besplatan ulaz

Kupovinom akcijske sezonske ulaznice ostvaruju se znatne uštede u odnosu na redovnu cijenu ulaznica i druge pogodnosti kao što je neograničen broj dnevnih ulaza/izlaza.

Sezonske ulaznice se mogu kupiti u upravnoj zgradi Panonike u kompleksu jezera svakim radnim danom u periodu 12:00-15:00 sati, kancelarija br.6.

Pored toga, sezonske ulaznice vrijede i u slučaju ranijeg početka ili kasnijeg završetka sezone koja službeno traje od 1.6.2018. – 31.8.2018. godine.
Prilikom kupovine ulaznice, potrebno je donijeti ličnu kartu, penzioneri i drugi korisnici povlaštenih kategorija zadnji ček penzije ili potvrdu pripadajućeg udruženja, a studenti i đaci svoj index ili đačku knjižicu.
Pozivamo građane Tuzle i okolnih mjesta koji namjeravaju posjećivati Panoniku predstojećeg ljeta, da tokom marta mjeseca kupe svoje sezonske ulaznice još uvijek po izuzetno povoljnim uslovima u odnosu na cijene tokom sezone te izbjegnu dodatne troškove kupovinom dnevnih ulaznica tokom ljeta, za koje se nadamo da će biti dugo i toplo.

JKP Pannonica doo Tuzla