Akcijska prodaja sezonskih ulaznica za Panonska jezera – LJETO 2018

* Članak objavljen 04.01.2018. godine

Poštovani sugrađani korisnici usluga kompleksa Panonskih jezera u Tuzli,

Shodno Planu rada za 2018. godinu, JKP Pannonica doo Tuzla u ponedeljak 8. januara 2018. godine kreće sa akcijskom prodajom sezonskih ulaznica za ljetnu sezonu 2018. godine. Prošle godine je preko 6.000 građana Tuzle kupilo svoje sezonske ulaznice po akcijskim cijenama i time ostvarili znatne uštede i pogodnosti u odnosu na stvarne cijene sezonskih ulaznica (redovna 80 KM, đačka/studentska 60 KM, povlaštena 40 KM, dječija 30 KM, uz trošak izrade nove ulaznice 4 KM, ili produženje stare ulaznice 2 KM).

Akcijske cijene sezonskih ulaznica za kompleks Panonskih jezera za sezonu 2018  iznose:

VRSTA ULAZNICE

AKCIJSKA CIJENA

SA IZRADOM NOVE ULAZNICE

AKCIJSKA CIJENA

SA PRODUŽENJEM STARE ULAZNICE

REDOVNA 54 KM 52 KM

POVLAŠTENA

(penzioneri, RVI, civilni invalidi preko 60%, porodice poginulih boraca i šehida)

29 KM 27 KM
ĐAČKA (od 7 do 18 god.)/STUDENTSKA (19-26 god.) 44 KM 42 KM
DJEČIJA (djeca od 2 do 7 god.) 24 KM 22 KM
Djeca do 2 godine starosti besplatan ulaz

Kupovinom akcijske sezonske ulaznice ostvaruju se znatne uštede u odnosu na redovnu cijenu ulaznica i druge pogodnosti kao što je neograničen broj dnevnih ulaza/izlaza.

Sezonske ulaznice se mogu kupiti u upravnoj zgradi Panonike u kompleksu jezera svakim radnim danom i subotom u periodu 12:00-15:00 sati.

Bez obzira na činjenicu da će cijene usluga na kompleksu slanih jezera ostati na nivou prošlogodišnjih, pozivamo građane Tuzle i okolnih mjesta koji redovno posjećuju ili namjeravaju posjetiti Panoniku, da na vrijeme tokom prve akcijske prodaje u januaru (siječanj) i februaru (veljača), kupe svoje sezonske ulaznice po izuzetno povoljnim uslovima i izbjegnu dodatne troškove kupovinom sezonskih ulaznica po stvarnim cijenama ili kupovinom dnevnih ulaznica tokom predstojećeg ljeta za koje se nadamo da će biti dugo i toplo.

JKP Pannonica doo Tuzla