Dječije igralište na Slanoj Banji pun pogodak

vrticvrticDjeca našeg grada su izgradnjom Dječijeg vrtića u okviru kompleksa Panonskih jezera dobila mjesto za dobru zabavu i igru u pravom smislu tih riječi. Posljednjih nekoliko dana lijepog novembarskog vremena, vrtić je posjetilo preko 1.100 djece svih uzrasta uz pratnju njihovih staraoca.

Posljednjih dana, vrtić je ispunjen osmjesima, ozarenim i sretnim licima najmlađih ali i njihovih staratelja na klupama za odmor. Ono što je najvažnije, igra djece, čuvanje i održavanje vrtića je pod potpunim 24-satinim nadzorom zaposlenika JKP Pannonica d.o.o.-Tuzla što je i jedini način da se ovako vrijedna investicija Općine Tuzla sačuva od devastacija kao što je to slučaj na nekim drugim izgradjenim igralištima u gradu.

vrticklizalisteJKP Pannonica je u završnim pripremama za postavku Zimskog zabavnog parka Slana Banja sa Klizalištem a čije se otvaranje očekuje sredinom narednog mjeseca, zavisno od vremenskih uslova za rad. Molimo sve zainteresovane privredne subjekte u našem gradu da nam se jave za ostvarivanje poslovne saradnje u oblasti marketinga i promocija, www.panonika.ba., tel.035 246 711, fax.246 710.

Na taj način će Tuzla i ove zime biti jedan od rijetkih gradova u BiH koji će svojim građanima omogućiti i zimsku rekreaciju.

Panonika.ba