Family Day 5. i 6. jula 2014. godine

U subotu i nedjelju, 5. i 6. jula, u organizaciji Freestyle Fashion&Management i JKP ”Pannonica” na Panonskim jezerima održat će se drugi po redu Family Day – projekat koji je prošle godine na jednom mjestu okupio veliki broj posjetitelja i turista.

Family day je jedinstven odgovor na povećanu potragu za informacijama, proizvodima i uslugama koje mogu pozitivno utjecati na poboljšanje kvalitete života.

Manifestacija koja je privukla brojne učesnike, posjetitelje, znatiželjnike, sportiste, djecu i odrasle, a svi su događaj posjetili sa istim ciljemsačuvati vrijednost porodice. Zadovoljni prošlogodišnjim uspjehom, odlučili smo i ove godine organizirati ovo jedinstveno događanje namijenjeno svima koji brinu o porodici, shvataju njene vrijednosti i koji su društveno odgovorni.

Na radost naših brojnih sugrađana, u saradnji sa našim partnerima u čudesnom ambijentu kompleksa Panonskih jezera smjenjivat će se različiti edukativnozabavni programski sadržaji namijenjeni svim generacijama.

U dva dana trajanja posjetiteljima će se na zanimljiv i zabavan način predstaviti vrhunske kompanije sa svojim proizvodima i uslugama.

Na Panonskim jezerima, omiljenom okupljalištu brojnih građana Tuzlanskog kantona kao i cijele Bosne i Hercegovine, koje će za vrijeme trajanja Family daya biti u potpunosti rezervisano za zabavu i druženje, smjenjivat će se interaktivne igrice za djecu, različiti performansi mladih umjetnika, muzički nastupi, kao i sportski repertoar.

Učinimo skupa da svi posjetitelji Family day uživaju jer Family day je zabava za cijelu porodicu!

Panonika.ba