ICE FUN Challenge 2012

1. Štafeta – (Klizanje između čunjeva, preskakanje gajbi, te usko slalom klizanje sa predajom štafete svom partneru. Mjeri se najbolje vrijeme) – eliminacioni i finalni krug.
2. Xmass Tree – (Par mora pronaći sve ukrasne kugle za jelku na klizalištu i istu okititi u sto bržem vremenskom periodu. Mjeri se najbolje vrijeme) – polufinalni krug.
3. Restaurant Challenge – (Klizanje kroz čunjeve sa tacnom na kojoj se nalaze plastične flaše i case. Cilj je ostvariti što bolje vrijeme i sačuvati što više čaša i flaša na svojoj tacni) – polufinalni i finalni krug.

4. Dancing Queen (Plesna tačka parova na zadanu muzičku podlogu. Sve je dozvoljeno, tu smo da se zabavimo. Žiri ocjenjuje plesne parove) – finalni krug.
5. Backward Run (Pokušali ste klizati i uspjelo Vam je. Sad se spremite za klizanje unazad , ostvarite najbolje vrijeme i pobijedite) – finalni krug.

Nagradni fond ICE FUN CHALENGE:

1.mjesto – dvije sezonske ulaznice za Panonska jezera – sezona 2012

2.mjesto – dvije mjesečne ulaznice za Panonska jezera – sezona 2012

3.mjesto – četiri besplatna termina klizanja 

Titulu najboljih od najboljih i dvije sezonske ulaznice na Panonska jezera zasluženo su dobili Andrea Cvijetinović i Amar Mašić koji su sve prisutne očarali svojim umijećem na ledu. Drugo mjesto osvojili su Indira i Elvir, a ništa manje vrijedno treće mjesto Dina i Ahmet.

Za dobru zabavu bili su zaduženi i voditelji Rusmir Krdžalić i Azra Prcić, kao i Alen Ramić Bumbi koji je samo za publiku po prvi puta stao na klizaljke. Nakon ”Ice Fun Challengea” Gradski anđeli su Tuzlacima pripremili i nešto do sada neviđeno u Tuzli – Ice Disco Night, disco na otvorenom u centru Tuzle uz poznatog tuzlanskog DJ Woida.
Tuzlaci su mogli uživati uz tople čajeve i kuhano vino, a sav prihod išao je za liječenje dvadesetogodišnjeg Dine Milanovića. I pored hladnog vremena i snijega City Angels su bili zadovoljni odzivom svojih sugrađana na ovu humanitarnu akciju.
Svi su zajedno iz Tuzle još jednom poslali toplu poruku, poruku ljubavi, suživota i tolerancije.

U priloženoj foto-galeriji možete se uvjeriti u cool atmosferu na tuzlanskom Klizalištu i oko njega.

Panonika.ba