Održan Humanitarni turnir u odbojci na pijesku 4.8.2013.g.

U nedjelju 4. avgusta 2013. godine Ženski odbojkašku klub ”Sloboda” Tuzla i JKP ”Pannonica” d.o.o.-Tuzla organizovali su Humanitarni turnir u odbojci na pijesku na kompleksu Panonskih jezera.

Na Turniru su učešće uzele 22 ekipe, odnosno 66 učesnika i učesnica. Ideja ovog projekta bila je okupljanje starijih i mlađih sportaša i sportašica Tuzle, te rekreativaca i amatera, što se pokazalo kao dobro, jer zabave, smijeha i dobrog raspoloženja nije izostalo.

Pobjednici Turnira su: Bojan Kordić, Amela Hadžihasanović i Zlatan Hasić.

Turnir je bio humanitarnog karaktera i organizovan je sa ciljem prikupljanja novčanih sredstava, kako bi se nabavile nove pidžame za djecu sa odjela pedijatrije UKC-a Tuzla.

Kozmetička kuća “Avon” zajedno sa menadžerom prodaje iz Tuzle Mirzom Mandžićem, koji su ujedno bili i prijatelji projekta, vrijednim poklon paketima nagradili su najuspješnije takmičarke turnira.

Organizacioni odbor Humanitarnog turnira u sastavu: Almir Žilić, Šef stručnog štaba ŽOK ”Sloboda” Tuzla , Azra Gazibegović, članica Skupštine ŽOK ”Sloboda” Tuzla i Maid Porobić, direktor JKP ”Pannonica” Tuzla se zahvaljuju JU “Dom mladih” Tuzla, Kozmetičkoj kući “Avon” kao i svim učesnicima i učesnicama Turnira koji su pomogli da se ova aktivnost realizuje.

ŽOK “Sloboda” Tuzla poziva sve građane i građanke Tuzle da od septembra 2013 godine dođu u Mejdan , kada počinju utakmice Premijer odbojkaške lige te da pruže podršku našim odbojkašicama u namjeri da osvoje značajnu titulu.

S poštovanjem,

Azra Gazibegović, članica Skupštine ŽOK ”Sloboda” Tuzla

Almir Žilić, Šef stručnog štaba ŽOK ”Sloboda” Tuzla

Maid Porobić, direktor JKP ”Pannonica” Tuzla

Panonika.ba