Održano klizanje pod maskama-Klizibal 2018 na klizalištu Panonika

U petak 19.01.2018. godine Klizaliste Panonika / Tuzla bilo je domaćin tradicionalnog ”Klizibala” ili klizanja pod maskama.

Veliki broj maskiranih klizačica i klizača uživao je u odličnoj zabavi. Mašta naših klizačica i klizača je bila zaslužna da su svi bili izvandredno maštovito maskirani 🙂 .

Stručno ”otkaćeni” žiri izabrao je tri najbolje maske, koji su nagrađeni vrijednim nagradama koje je dodijelio naš partner Coca-Cola i domaćin klizališta JKP ”Pannonica’‘.

Ostale klizačice i klizači koji su učestvovali u Klizibalu 2018 nagrađeni su utješnim nagradama.

Sljedeće godine potrudićemo se za još brojniji nagradni fond jer svaki maskirani klizač i klizačica su zaslužili nagradu.

 

U toku Klizibala podijeljene su nagrade za najbolji ”ICE SELFIE”. Partneri i sponzori nagradne igre ICE SELFIE” su Coca-Cola, DMF office i domaćina klizališta JKP Pannonica.

Pobjednik petog (poslednjeg) kruga nagradne igre ”ICE SELFIE” je Kenan Hadžić koji je osvojio najviše vaših regularnih lajkova i dijeljenja fotografije ! Mi mu ovom prilikom iskreno čestitamo!!

Nakon ovog petog, posljednjeg kruga nagradne igre ”ICE SELFIE”, pobjednici iz svih 5 krugova učestvuju u borbi za finalnu nagradu. Pozivamo svih 5 pobjednika da što više dijele i lajkaju svoj ice selfi. Po završetku finalnog kruga, onaj koji bude imao najviše regularnih lajkova i dijeljenja fotografije dobit će finalnu nagradu naših partnera  Coca-Cola, DMF office i domaćina klizališta JKP Pannonica.

Više o nagradnoj igri ”ICE SELFIE” pročitajte u priloženom linku: ICE Selfie @ Klizalište Panonika