Panonska jezera, petak 28.8.2020. god.

Poštovani gosti, hvala vam na današnjoj posjeti.

Ovogodišnja ljetna sezona je pri kraju, očekujemo još dva topla sunčana dana tokom predstojećeg vikenda pa vas pozivamo da ih provedete na Panonici. Sezona će se nastaviti i u septembru ali sa smanjenim kapacitetima.

Oko 16:30 sati, brzom intervencijom spasioca Nermina Mehanovića na drugom jezeru Panonike, od utapanja je spašen J.H. (77 g,) iz Bosanske Krupe, kojeg je nakon uspješnog i veoma brzog spašavanja odmah pregledala ekipa Hitne pomoći stalno stacionirana na Panonici i odmah transportovala u Dom zdravlja Tuzla na dalju njegu i brigu. Čestitke momcima i djevojkama spasilačko-redarske službe Ski Jet na brzoj i uspješnoj intervenciji i spašavanju petog života ove čudne ljetne sezone.

Sav naš rad je usmjeren na želju da se dolaskom na Panoniku sigurno i ugodno osjećate, dobro odmorite, riješite stresova u slanoj ljekovitoj toploj vodi, da se nasmijete i budete raspoloženi uz održavanje sigurnosne razdaljine prema ostalim gostima i primjenu svih ostalih preventivnih mjera u borbi protiv širenja virusa.

Petak 28.8.2020.godine
JKP Pannonica doo Tuzla

#panonikatuzla

#oazaslanogokusa

#slanislapovi

#ljetujteutuzli

#odmoriubih

Panonika.ba