Ponuda sezonskih redovnih ulaznica za sindikalne organizacije

JKP ”Pannonica” d.o.o.-Tuzla za ljetnu sezonu kupanja za 2016. godinu sindikalnim organizacijama nudi pogodnosti za kupovinu sezonskih redovnih ulaznica po vrlo povoljnim uslovima u smislu rabata na broj kupljenih ulaznica i plaćanja na rate što je posebna pogodnost za razna javna i privatna preduzeća.

Shodno navedenom, nudimo sljedeće cijene sezonskih ulaznica (po osobi):

  • 70 KM, od 10-20 kupaca (ušteda 12,5%), i
  • 65 KM, preko 21 kupaca (ušteda 19%).

  • Troškovi izrade sezonske ulaznice – prva izrada…4 KM
  • Troškovi izrade iskaznice – ponovna izrada…2 KM

(samo za one koji posjeduju iskaznicu iz 2015 godine)

Sezonska redovna ulaznica inače košta 80 KM. Sezonska ulaznica vrijedi za cijelu sezonu kupanja, omogućava neograničen broj ulaza/izlaza bez čekanja u redovima te je znatno jeftinija u odnosu na svakodnevno kupovanje redovne dnevne ulaznice čija je cijena 3,5 KM radnim danima, a 4 KM vikendom i omogućuje samo jedan ulaz/izlaz.

PLAĆANJA SE MOGU IZVRŠITI NA 3 RATE, S TIM DA ZADNJA RATA MORA BITI UPLAĆENA NAJKASNIJE DO 01.08.2016. GODINE! PLAĆANJE SE VRŠI ISKLJUČIVO ŽIRALNIM PUTEM!

Za izradu sezonskih ulaznica potrebno je donijeti spisak sa imenom i prezimenom korisnika i 1 noviju sliku u boji. OBAVEZNO na poleđini slike upisati ime i prezime korisnika. Spisak mora biti konačan, gdje nakon dostavljanja Pannonici neče biti moguče dodavati nova imena! Spisak dostavlja ispred sindikalne organizacije ovlaštena osoba lično u Upravu JKP ”Pannonica” d.o.o.-Tuzla.

Za sve dodatne informacije možete se javiti na broj telefon 035/246-711 ili email: panonica@bih.net.ba.