Odigrana hokejaška utakmica na Klizalištu Panonika

U subotu 25. Novembra 2017.g. u organizaciji JKP ‘’Pannonica’’ doo Tuzla, svečano je otvorena 11. klizačka sezona na gradskom Klizalištu Panonika u centru Tuzle na Trgu Slobode. Pored velikog broja prisutnih gledalaca na Klizalištu, zahvaljujući direktnom TV prenosu RTV 7, i veliki broj gledalaca ispred tv ekrana je pratio ovogodišnje otvaranje klizačke sezone.

Prvi na led su izašli naši dragi gosti mladi hokejaši iz Sarajeva.

Hokejaški klub ”Vukovi” i hokejaški klub ”Medvjedi” odigrali su zanimljivu i do kraja borbenu utakmicu. Zasluženu, ali i izuzetno tijesnu pobjedu na kraju odnijeli su ”Vukovi” rezultatom 4:3.

Video sa otvaranja možete pogledati u video galeriji klikom na priloženi link: Svečano otvorena 11. klizačka sezona 2017/2018 i gradsko Klizalište Panonika

Klizalište u Tuzli je jedini vid zimske zdrave zabave kako za najmlađe tako i za starije ljubitelje zanimacije na ledenoj podlozi. Klizalište je ove godine povećano za 100m2, tako da sada imamo plohu za klizanje u iznosu od čak 550m2. Ovime je znatno povećan kapacitet klizača, ali i prostor za klizanje tako da će se svi klizači osjećati komotnije na ledu. Klizalište je i ove godine natkriveno što doprinosi atraktivnosti ovog prostora, ali i omogučava svakodnevno klizanje bez obzira na vremenske prilike.

Partner Klizališta Panonika je Coca-Cola