SVEČANO OTVARANJE LJETNE SEZONE 16.-19.juni 2022.

Poštovani gosti i ljubitelji Panonike, zbog najavljenog izuzetno lošeg vremena za predstojeći vikend (10.,11., i 12. juni) ,svečano otvaranje ljetne sezone u gradu Tuzla smo prolongirali za naredni vikend, u periodu 16. do 19.juna 2022.godine.
Muzički program će započeti u ČETVRTAK 16. juna od 20 sati koncertom legendarne pop-rock grupe CRVENA JABUKA , a nastaviće se sutradan 17.juna (PETAK ) večernjim koncertom mlade hip/hop grupe HELEM NEJSE i mlade trap/rap muzičarke MUHA.
Dana 18.06.2022. godine (subota), sa početkom od 11:00 sati na kompleksu slanih Panonskih jezera u Tuzli biti će upriličena cjelodnevna zabava za sve posjetitelje. Na sva tri jezera posjetitelji će moći da uživaju u sajamskom-zabavnom-rekrativnom i muzičkom programu koji će biti upriličen dva dana (18. i 19.juni). Na sajamskom dijelu gostima će se predstaviti 15-tak izlagača (Bingo, Andrea&Giovani, Dino kafa, Binvest, Mingos coffee, Vispak, As Group OAZA/Swity, Menprom, Omega, Nelt, Union Foods, Violeta, Podravka, Tuzlanska pivara), kao i Turističke zajednice TK i grada Tuzle.
Partner cjelodnevne zabave je kompanija BINGO Tuzla sa svojim poslovnim partnerima koji će posjetiteljima predstaviti svoje proizvode uz slobodnu degustaciju i nagradne igre.
CIjene dnevnih ulaznica na kompleks su prema važećem cjenovniku.
Ulaznice u predprodaji za večernje koncerte se mogu nabaviti na sve tri ulazne kapije u Panoniku, svaki dan od 08,00 do 19,00 sati. U slučaju da novi termin ne odgovara, kupljene ulaznice se mogu vratiti na blagajnama sve tri ulazne kapije u Panoniku.
Večernji koncerti muzičkih grupa CRVENA JABUKA, HELEM NEJSE + MUHA će se održati u koncertnom prostoru ljetne bašte VRTIĆ na prvom jezeru Panonike.
DOBRO DOŠLI !
Pratite nas na:
Facebook/Panonika Tuzla BiH
https://www.facebook.com/tzgradatuzla
Instagram: @tuzlatourism
web | www.panonika.ba

Otvaranje sezone