Panonska jezera 17.8.2020. god.

Dobar dan iz sunčane Tuzle i Panonike, Bosna i Hercegovina.

Do 11:08:29 sati, na kompleks jezera je ušlo 1.775 posjetilaca, a izašlo 192 , tako da se na Panonici u ovom trenutku odmara 1.583 gosta na površini kompleksa od 75.000 m² što je više nego dovoljno prostora za održavanje sigurnosne razdaljine između gostiju.

Trenutno je temperatura vode 27,5 stepeni, zraka 28 stepeni celzijusa, a salinitet vode u sva tri jezera i slapovima iznosi 35 grama/litar.
Zahvaljujemo se gostima na saradnji sa našim uposlenicima u provođenju preventivnih mjera protiv širenja virusa, posebno sa momcima i djevojkama u plavom, našim spasiocima-redarima koji su sa vama na plažama Panonike, jer je pridržavanje preventivnih mjera jedini način da se zaštitimo.

Naša želja je da se dolaskom na Panoniku ugodno i sigurno osjećate, dobro odmorite, riješite stresova u slanoj ljekovitoj toploj vodi, da se nasmijete i budete raspoloženi uz održavanje sigurnosne razdaljine prema ostalim gostima. Nema potrebe za rukovanjima, grljenjima i bliskim kontaktima sa drugim osobama, moramo nositi masku u zatvorenim prostorima, moramo se naučiti živjeti prema novim pravilima i u novim uslovima, jer, samo na taj način ćemo izbjeći zarazu i spriječiti širenje virusa.


DOBRO DOŠLI NA PLAŽU USRED GRADA !

Ponedeljka, 17.avgust 2020.godine/11:08 h.


#panonikatuzla

#oazaslanogokusa

#slanislapovi

#ljetujteutuzli

#odmoriubih

Panonika.ba