Poziv za Školu Osnova Klizanja 2017 – PRIJAVE ZAVRŠENE!

PRIJAVE ZAVRŠENE, SVE GRUPE SU POPUNJENE !

JKP ”Pannonica” doo-Tuzla i ove godine organizuje ŠKOLU OSNOVA KLIZANJA na klizalištu Panonika koje se nalazi u centru grada na Trgu Slobode.

Škola osnova klizanja počinje od utorka 3. januara 2017. godine. Održavat će se tokom zimskog školskog raspusta, od ponedjeljka do četvrtka u jutarnjim terminima:

  1. grupa od 10:00 do 10:45 sati, i
  2. grupa od 11:00 do 11:45 sati.

CIJENA ŠKOLE OSNOVA KLIZANJA JE 12 KM PO KANDIDATU ZA 4 ČASA/SATA.

Škola Osnova Klizanja namijenjena je samo za one koji nikako ne znaju klizati, djecu uzrasta od 6. godina do 12. godina.

Klizaljke i stručni nadzor instruktora klizanja su uključeni, a obuka za svakog kandidata traje 4 časa/dana.

Prijave se primaju do utorka 3. januara 2016. godine ili do popune grupa, a grupe se formiraju prema prijavama kandidata. Nakon popune grupe više se neče biti moguče prijaviti. Grupe broje maksimalno 25 polaznika zbog organizacionih, sigurnosnih i metodoloških principa rada škole klizanja.

Škola klizanja je organizovana po strogim sigurnosnim i metodološkim principima i pod stručnim je vodstvom instruktora klizanja, profesora sporta. Radi sigurnog klizanja veoma je važno da se svi klizači pridržavaju propisanog i na klizalištu vidno istaknutog kućnog reda!

Za prijave javiti se radnim danima od 9:00–15:00 sati na telefon 035/246-711, e-mail: kontakt@panonika.ba ili lićno u Upravi JKP ”Pannonica” doo-Tuzla na Panonskom jezeru. Sve dodatne informacije mogu se naći na web stranici www.panonika.ba, facebook stranici ”Panonika Tuzla BiH i facebook stranici Klizalište Panonikai Klizalište Panonika / Tuzla.

KLIZANJE SE BRZO UČI!

skolaklizanja2016a