TUZLA BEACH PANONIKA OPEN 2017

U subotu 01.07.2017. godine na kompleksu slanih Panonskih jezera u Tuzli održat će se 2. Odbojkaški turnir na pijesku za odbojkašice i odbojkaše pod nazivom „Tuzla Beach Panonika Open 2017“.

Organizatori turnira su JKP “Pannonica” d.o.o. Tuzla i neformalna grupa „Tesla“. Sponzori turnira su: su JKP “Pannonica” d.o.o. Tuzla (Zlatni Sponzor), Rio Sokovi, Body Control, Grand tours, Tom Cat i Alfa 24. Cilj ovog rekreativnog turnira je promocija i popularizacija odbojke na pijesku, sporta i zdravog življenja uopće, zatim promocija grada Tuzle sa svojim turističkim i rekreativno-sportskim sadržajima, te nezaobilazno druženje i razvijanje takmičarskog duha.

Igrat će se po principu 2 na 2 u Muškoj i Ženskoj kategoriji.

Kako bi učestvovali potrebno je prijaviti se i na dan turnira uplatiti kotizaciju za muške 20KM, za djevojke 15KM.

Prijave možete vršiti preko on-line linka: https://goo.gl/forms/kl2l2LA0q4ckGBFP2

Prijave najkasnije do 28.06.2017.

80% sredstava prikupljenih od kotizacija će biti podijeljeno između ekipa koje zauzmu jedno od prva 3 mjesta. Nagradni fond dakle zavisi od broja ekipa. Pored novčanih nagrada, za 1.mjesto u obje kategorije obezbjedili smo Jednodnevno putovanje u Graz (Grand Tours BiH), za 2. mjesto 7 dana besplatan ulaz na komplekse slanih Panonskih jezera, i za 3.mjesto neke od utješnih poklon bonova.

Turnir će trajati 1 dan, ulaz sa sve učesnike koji se prijave je besplatan. Uplata na dan turnira do 10:30h, poslije uplata pristupamo izvlačenju parova, a početku turnira odma poslije izvlačenja. Igra se Grupni sistem. Svaki učesnik turnira pored besplatnog ulaza ce imati po 1-2 soka za osvježenje od našeg sponzora. Očekuje vas muzika,dobra zabava, i još mnogo iznenađenja.

Prijavite se, čekamo vas !!!!!

Za sve ostale informacije obratiti se možete putem Fb profila: Amir Tesla Karamovic (br. mob.0603710924), i Panonika Tuzla BiH (tel.035/246-711).

Panonika.ba